"Ministr obchodu "vyhrál první závod — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

"Ministr obchodu "vyhrál první závod — Stock redakční fotografie

Inglewood, ca - dec 8: žokej jose valdivia, jr. (zelené víčko) piloti "ministr obchodu" na své první vítězství v hollywood park na prosinec 8, 2012 v inglewood, ca.

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokeji Mike Smith (modrý uzávěr), Mario Gutierrez (fialový uzávěr) a Birgi Prat (oranžová/zlato SZP) závod v The San Antonio Stakes v Santa Anita Park v Arcadia, Ca. Eventual vítězem je Birgi Prat na palubě "Hoppertunity".
Šíje a krku dolů startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - jan 12: síň slávy žokej gary stevens piloti "značky" na své první vítězství v santa anita park na 12 ledna 2013 v arcadia, ca.
Značky wins její první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - 3. března: žokej joeseph talamo a "radost chlapce" vyhrát příspěvek závod v santa anita závodní trať na mar 3, 2012 v arcadia, ca.
Boj až do konce — Stock fotografie
Elmont, ny - září 27: žokej jose ortiz vodítka belle gallantey snadné vítězství v Fúrie stakes v belmont parku v elmont, new york, na 27 září 2014. klisna v čele celou cestu a byl sám v cíli.
Belle gallantey vyhrává Fúrie sázky — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokejů boj až do konce v otázce Robert B. Lewis v Santa Anita Park v Arcadia, Ca. 1-2-3 je "Mor ducha" (mimo), "Strýček Lino", (uprostřed) a "Se skóre" (železniční).
Boj až do konce — Stock fotografie
Saratoga springs - sept 1: žokeji javier castellano a ramon dominguez soutěžit v třídě vzdát stakes v saratoga race course 1 září 2012 v saratog
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
ARCADIA, CA - JAN 24: Jockey Alex Solis pilots "Howdy" to a 2nd place finish in a maiden race at historic Santa Anita Park on January 24, 2015 in Arcadia, CA.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: divoký (5), s joe talamo, vlákna konce jeho dívka v centru santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arkádie, CA-Jan 24: žokej Martin Garcia pilotovi "Grazen Sky" jeho dívčí vítězství v historickém parku Santa Anita 24. ledna 2015 v Arcadia, CA.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - 15. března: rafael bejarano a "sladce Drsnokřídlec" návrat na začátek poté, co vyhrál první závod v santa anita park 15 března 2012 v arcadia, ca.
Návrat do kruhu vítězů — Stock fotografie
Arcadia, Ca-9 ledna 2016: Žokej Santiago Gonzalez (#7) pilotuje "Slavnost materiál" pro své první vítězství v Santa Anita závodní trať v Arcadia, Ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - dec 26: žokej rafael bejarano wins jeho první 4 vítězství na den na palubě "kmenové klenot" (#3) na historické santa anita park na dec 26, 2012 v arcadia, ca.
Létající kopyta! — Stock fotografie
Arcadia, Ca - Feb 7: Žokej Corey Nakatani průvodce "Cyrus Alexander" vítězství v první dostih v centru Santa Anita Park na 7 února 2015 v Arcadia, Ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
ARCADIA, CA - DEC 26: Jockey Joseph Talamo (dark blue cap) overtakes Joel Rosario and "Wabel" in the home stretch to win a maiden special weight race aboard 2 year-old colt "Micks Miracle" at historic Santa Anita Park on December 26, 2014 in Arcadia,
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokejů break od brány na trávník závod v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca. konečný vítěz je tyler baze (bílý uzávěr) a "dynamic host".
Brána přestávka na trávník závod — Stock fotografie
Čistokrevný kůň a žokej závod po prašné cestě směrem k cílové čáře.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii ""Ministr obchodu "vyhrál první závod" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3857x2303. Datum nahrání: 13. 12. 2012