Šíje a krku dolů startovní čáry — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Šíje a krku dolů startovní čáry — Stock redakční fotografie

Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokeji Mike Smith (modrý uzávěr), Mario Gutierrez (fialový uzávěr) a Birgi Prat (oranžová/zlato SZP) závod v The San Antonio Stakes v Santa Anita Park v Arcadia, Ca. Eventual vítězem je Birgi Prat na palubě "Hoppertunity".

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, ca - březen 8: divoký (5), s joe talamo, vlákna konce jeho dívka v centru santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: žokej veterán Viktor espinoza vodítka "california chrome" k drátu drát vítězství v san felipe sázky na historické santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Kalifornie chrome vyhrává san felipe sázky — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokej rafael bejarano pilotů "midnight štěstí" na své první vítězství v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Síň slávy žokej Mike Smith a "Songbird" vést pole poprvé stojí v The Las Virgenes Stakes v Santa Anita Park v Arcadia, Ca.
Závodit se startovní čáry — Stock fotografie
Elmont, ny - září 27: žokej Jan velazquez vstoupí do dráhy na palubě si stephanie kotě před pár vítězství květinová mísa sázky v belmont park v elmont, new york, na 27 září 2014. vítězství vydělává, je místo v poháru chovatelů klisnička & mare t
Stephanies kotě vyhrává květinová mísa — Stock fotografie
Elmont, ny - září 27: žokej rajiv maragh vstoupí do dráhy na palubě "hlavní posloupnosti" před pár vyhrál joe hirsch trávník klasické belmont parku v elmont, new york, na 27 září 2014. vítězství vydělává "hlavní sekvence" místo v tur pohár chovatelů
Hlavní posloupnosti a Milan maragh — Stock fotografie
Arcadia, ca - 3. března: žokej joeseph talamo a "radost chlapce" vyhrát příspěvek závod v santa anita závodní trať na mar 3, 2012 v arcadia, ca.
Boj až do konce — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 19: somálský limonádu a luis saez vrátit na začátek po vítězství třídě jsem tvg diana podíly v saratoga race course na 19 července 2014 v saratoga springs, ny.
Somálský limonádu vyhrává diana sázky — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokejů break od brány na trávník závod v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca. konečný vítěz je tyler baze (bílý uzávěr) a "dynamic host".
Brána přestávka na trávník závod — Stock fotografie
Čistokrevný kůň a žokej závod po prašné cestě směrem k cílové čáře.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 20: daňové balíček (žokej irad ortiz se) přestávky jeho dívka, vyhrál první závod v saratoga race course na 20 července 2014 v saratoga springs, ny.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Jamajka, ny - 7. dubna: gemologist a javier castellano (#6) moc po startovní čáry vyhrát dřevo památník na akvadukt závod sledovat na 7 dubna 2012 na Jamajce, ny.
Gemologist vyhrává woodward památník — Stock fotografie
Elmont, ny - září 27: žokej irad ortiz, jr (růžový uzávěr) a vyjack chytit rajiv maragh a říční kameny na dokončit vyhrát sázky kelso belmont parku v elmont, new york, na 27 září 2014.
Vyjack vyhrál v sázce kelso — Stock fotografie
Arcadia, ca - dec 26: žokej martin pedroza a "stoneside" nahoru na julien leparoux a "drift king" vyhrát druhý závod na historické santa anita park na dec 26, 2012 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - jan 12: síň slávy žokej gary stevens piloti "značky" na své první vítězství v santa anita park na 12 ledna 2013 v arcadia, ca.
Značky wins její první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: žokej rafael bejarano (červené víčko) a "prase je dutý" Vyhrajte tvrzením závodit na hřišti v centru santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Vítězství na půdě kurzu — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Šíje a krku dolů startovní čáry" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4692x2544. Datum nahrání: 9. 2. 2016