Kousek borůvkového tvarohového koláče na vidličce poblíž akvária. — Stock záběr

Kulatý chutný plátek tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaný s borůvkami a jahodami na modrém talíři na stole v restauraci, akvárium na pozadí. Zblízka kus dortu na vidličce.

 — Video od serhii.bobyk.gmail.com

Stejná série:

Kulatý kus tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s borůvkami a jahodami na modrém talíři na dřevěném stole v restauraci, akvárium na pozadí. Zblízka kus dortu na vidličce.
Kousek fialového tvarohového koláče na vidličce poblíž akvária. — Stock video
Kulatý kus tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s borůvkami a jahodami na modrém talíři na dřevěném stole v restauraci, akvárium na pozadí. Zblízka kus dortu na vidličce.
Kousek fialového tvarohového koláče na vidličce poblíž akvária. — Stock video
Detailní záběr kulatého kousku tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s borůvkami a jahodami na tmavomodrém talíři na dřevěném stole v restauraci, makro. modré světlo na pozadí.
Fialový tvarohový koláč s bobulemi na talíři. — Stock video
Detailní záběr kulatého kousku tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s borůvkami a jahodami na tmavomodrém talíři na dřevěném stole v restauraci, makro. Oříznutí modrého světla na pozadí.
Makro video fialového tvarohového koláče. — Stock video
Detailní ukázka kulatého kousku tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s borůvkami a jahodami na modrém talíři na dřevěném stole v restauraci. Z výše uvedeného pohledu na kus dortu na vidličce.
Kousek fialového tvarohového koláče na vidličce. — Stock video
Pohyb kulatého kusu tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s čerstvou mátou, borůvkami a jahodami na talíři na dřevěném stole v restauraci. Tropické ryby v útesu akvárium na pozadí.
Fialový tvarohový koláč s bobulemi a mátou. — Stock video
Detailní záběr klasického, tradičního čokoládového tvarohového koláče s pomerančovým želé navrchu podávaného s čerstvou mátou na modrém talíři na dřevěném stole v restauraci. Tropické ryby v útesu akvárium na pozadí.
Čokoládový tvarohový dort s pomerančovým želé. — Stock video
Detailní ukázka kulatého kousku tradičního borůvkového tvarohového koláče podávaného s borůvkami a jahodami na modrém talíři na dřevěném stole v restauraci. Z pohledu shora ruční použití vidličky pro krájení dortu.
Ruka s vidličkou krájející fialový tvarohový dort. — Stock video
Boční pohled na klasický bílý tradiční tvarohový koláč podávaný s borůvkami a červenými bobulemi na modrém talíři na dřevěném stole v restauraci. Pohyb tropických ryb v útesovém akváriu na pozadí.
Tvarohový koláč s ovocem na desce. — Stock video
Detailní záběr klasického, tradičního tvarohového koláče podávaného s borůvkami a brusinkami na modrém talíři s fialovou výzdobou na dřevěném stole v restauraci. Tropické ryby v útesu akvárium na pozadí.
Klasický tvarohový dort s bobulemi na talíři. — Stock video

Informace o použití

Toto royalty-free video "Kousek borůvkového tvarohového koláče na vidličce poblíž akvária." můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamních návrhů a návrhů uživatelského rozhraní na webových stránkách a v aplikacích.

Tento skladový záznam si můžete koupit a stáhnout jej ve vysokém rozlišení až do 3840x2160.