Pohyb mléčných bakterií v mléčném kvásku pod mikroskopem — Stock záběr

Pohyb mléčných bakterií v mléčném kvásku pod mikroskopem. Téma mléčných jídel je pod 1000x zvětšení. Bakterie užitečné pro lidské tělo z jogurtu. Mikrokosmické pozadí.

 — Video od VideoKot
  • VideoKot
    AutorVideoKot
  • 328227388
  • Najít podobná videa
  • Délka: 00:40Poměr stran: 16:9
  • 4.5

Stejná série:

Bakilie kyseliny mléčné v kvásku z mléka pod mikroskopem. Mikrokosmické pozadí. Téma mléčných jídel je pod 1000x zvětšení. Bakterie užitečné pro lidské tělo z jogurtu.
Bakilie kyseliny mléčné v kvásku z mléka pod mikroskopem — Stock video
Mobilní bakterie z fermentovaného mléčného výrobku mikrokosmického pozadí. Téma mléčných jídel je pod 1000x zvětšení. Bakterie užitečné pro lidské tělo z jogurtu v mikroskopu.
Mobilní bakterie z fermentovaného mléčného výrobku mikrokosmické pozadí — Stock video
Spousta bakterií a bacilů v kapce kvašení pro fermentované mléko v mikroskopu. Téma mléčných jídel je pod 1000x zvětšení. Mikrokosmické pozadí barev.
Hodně bakterií a bacilů v kapce kvašení pro fermentované mléko — Stock video
Úprava zaměření mikroskopu na laktobakterie a bacily. Téma mléčných jídel je pod 1000x zvětšení. Bakterie užitečné pro lidské tělo z jogurtu. Mikrokosmické pozadí
Úprava zaměření mikroskopu na laktobakterie a bacily — Stock video
Mikroorganismy infusoria velké skupiny na bílém pozadí. Téma laboratorního biologického výzkumu pod mikroskopem. Mikroskopická protozoa v kapce zvětšení vody. Život mikroorganismů.
Mikroorganismy infusoria velká skupina na bílém pozadí — Stock video
Infusoria vorticella se krmí vytvořením přítoku vody do ústní dutiny. Téma laboratorního biologického výzkumu pod mikroskopem. Mikroskopická protozoa v kapce vody při zvětšení.
Infusoria vorticella je krmena tím, že vytváří průtok vody do úst otevření — Stock video
Stalk infusoria vorticella je okamžitě zkrácen, stočený do vývrtky a ona je stlačena do malé kuličky. Mikroskopická protozoa v kapce vody při zvětšení. Detailní záběr mikrokosmu
Stalk infusoria vorticella je okamžitě zkrácena a ona je stlačena do koule — Stock video
Pylová buňka nožky hříběte vypadá podobně covid-2019 pod mikroskopem. Drobná alergická látka viditelná pouze při vícenásobném přiblížení. Téma mikroskopického světa a patogenů.
Pylová buňka nožky hříběte vypadá jako kovid-2019 pod mikroskopem — Stock video
Ciliate vorticella plave, zastavuje a krmí se bakteriemi. Téma laboratorního biologického výzkumu pod mikroskopem. Mikroskopická protozoa v kapce vody při zvětšení. Pozadí mikrokosmu.
Ciliate vorticella plave, zastavuje a krmí se bakteriemi — Stock video
Amoeba se pohybuje ve vodě mezi řasami zblízka. Téma laboratorního biologického výzkumu pod mikroskopem. Mikroskopická protozoa v kapce vody při zvětšení. Detailní záběr mikrokosmu.
Amoeba pohybující se ve vodě mezi řasami zblízka — Stock video
Bakterie kyseliny mléčné pomalu proudí v mléčných výrobcích pod mikroskopem. Malé zelené a modré bacily se pohybují ve velkém zvětšení. Téma užitečných mikroorganismů ve fermentovaných mléčných výrobcích.
Bakterie kyseliny mléčné pomalu proudí v mléčném výrobku pod mikroskopem — Stock video
Pozadí mikrokosmu mléčných bakterií z kvasinek v mikroskopu. Téma mléčných jídel je pod 1000x zvětšení. Bakterie užitečné pro lidské tělo z jogurtu.
Pozadí mikrokosmu mléčných bakterií z kvasu — Stock video
Smear lidské krve červené krvinky v mikroskopu. Téma laboratorního biologického výzkumu pod mikroskopem. Analýzy lidské krve v reálném čase. Mikrokosmické pozadí
Smear lidské krve červené krvinky v mikroskopu — Stock video
Mikrokosmické pozadí bakterií bacilů a různých protozoí. Téma laboratorního biologického výzkumu pod mikroskopem. Mikroskopické protozoa v kapce zvětšení vody.
Mikrokosmické pozadí bakterií bacilů a různých protozoí — Stock video
Panting fotoaparát na drogu s bakteriemi pro vyšetření v mikroskopu. Téma potravin pozadí je pod 1000x zvětšení. Mléčný výrobek, jako je kefír nebo jogurt. Mikrokosmické pozadí.
Panting the camera on a drug with bacteria for examination in a microscope — Stock video

Informace o použití

Toto royalty-free video "Pohyb mléčných bakterií v mléčném kvásku pod mikroskopem" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamních návrhů a návrhů uživatelského rozhraní na webových stránkách a v aplikacích.

Tento skladový záznam si můžete koupit a stáhnout jej ve vysokém rozlišení až do 3840x2160.