Letecký pohled na centrum města Chicago, Ameriky a Michiganské jezero. Vrtulník létání až do centra na úsvitu. — Stock záběr

Letecký pohled na centrum města Chicago, Ameriky a Michiganské jezero. Vrtulník létání až do centra na úsvitu. Krásná krajina megapolis a mrakodrapy.

 — Video od Vadim_Key
  • Vadim_Key
    AutorVadim_Key
  • 173821588
  • Najít podobná videa
  • Délka: 00:22Poměr stran: 16:9
  • 4.5

Stejná série:

Letecký pohled na panoráma města z Chicaga, Amerika brzy ráno. Vrtulník létající do centra poblíž jezera Michigan. Krásný výhled na pobřeží a mrakodrapy.
Letecký pohled na panoráma města z Chicaga, Amerika brzy ráno. Vrtulník létající do města, jezero Michigan. — Stock video
Krásný letecký pohled na panorama města na pobřeží. Chicago, Amerika na pobřeží jezera Michigan na úsvitu. Malebný pohled na centrum poblíž vody.
Letecký pohled na panorama města na pobřeží. Chicago, Amerika na pobřeží jezera Michigan na úsvitu. — Stock video
Krásný letecký pohled na Chicago, Amerika v noci. Drone flying mimo centrum města, jezero Michigan. Malebná krajina na pláž a megapolis.
Krásný letecký pohled na Chicago, Amerika v noci. Drone flying mimo centrum města, jezero Michigan. — Stock video
Letecký pohled na krásné panorama Chicaga v noci. Drone flying od mrakodrapů a Michiganské jezero. Malebná krajina rušné centrum města v úsvitu, zrychlení.
Letecký pohled na krásné panorama Chicaga. DRONY t létající mrakodrapy a Michiganské jezero, zrychlení. — Stock video
Letecký pohled na Chicago, Amerika. Drone flying do centra města, mrakodrapy na břehu jezera Michigan. Rušné město krajina na dolů.
Letecký pohled na Chicago, Amerika. Drone flying do centra města, mrakodrapy na břehu jezera Michigan. — Stock video
Letecký pohled na Chicago, Amerika. Práce centra, centra města na břehu jezera Michigan na úsvitu. Rušné megapolis krajina na pobřeží.
Letecký pohled na Chicago, Amerika. Rušné centrum města, centrum města na břehu jezera Michigan na úsvitu. — Stock video
Letecký pohled na New York, Amerika. Drone flying od manhattanské čtvrti, města na břehu East river. Krásná krajina rušných panoráma města.
Letecký pohled na New York, Amerika. Drone flying od manhattanské čtvrti, města na břehu East river — Stock video
Letecký pohled na rušné New York City v Americe, čtvrti Manhattan na břehu East river. Dron létá do centra města. Krásný pohled na centrum s mrakodrapy.
Letecký pohled na rušné New York City v Americe, čtvrti Manhattan na břehu East river. Dron létá do centra města. — Stock video
Hukot z Brooklynu, pohled na čtvrť Manhattan v New Yorku, do Ameriky. East river, Governors island a socha svobody. Letecký pohled na rušné slavné město v Usa.
Hukot z Brooklynu, pohled na Manhattanu v New Yorku, do Ameriky. East river, Governors island, Socha svobody. — Stock video
Letecký pohled na hlavní město Ameriky. Drone flying z Brooklynu do Manhattanu přes East river. Krásná krajina města na břehu a voda.
Letecký pohled na hlavní město Ameriky. Drone flying z Brooklynu do Manhattanu přes East river. — Stock video
Letecký pohled na Brooklyn Bridge s americkou vlajkou mávající na větru. Malebný pohled na East river, na Manhattanu v New Yorku, Usa. Dron nad slavný pohled.
Letecký pohled na Brooklyn Bridge s americkou vlajkou mávající na větru. Malebný pohled na East river, na Manhattanu v New Yorku. — Stock video
Letecký pohled na mladé ženy stojící na molu v Brooklynu parku, drone flying na Manhattanu v New Yorku, do Ameriky. krásná krajina žena pohled East river.
Letecký pohled na mladé ženy stojící na molu v Brooklynu parku, drone flying na Manhattanu v New Yorku, Amerika. — Stock video
Letecký pohled na Brooklynský most přes řeku East na Manhattan. Drone, otáčení kolem centra v New Yorku, do Ameriky. Krásná krajina vody a rušné město.
Letecký pohled na Brooklynský most přes řeku East na Manhattan. DRONY otočila v New Yorku, Amerika. — Stock video
Letecký pohled na čtvrti Manhattan v New Yorku, do Ameriky. Dron nad rušné město poblíž East river. Krásná krajina města s mrakodrapy.
Letecký pohled na čtvrti Manhattan v New Yorku, do Ameriky. Dron nad rušné město poblíž East river. — Stock video
Letecký pohled na hlavní město Ameriky. Brooklynský most přes řeku East na Manhattanu v New Yorku. Dron nad pobřežím a čluny.
Letecký pohled na hlavní město Ameriky. Brooklynský most přes řeku East na Manhattanu v New Yorku. — Stock video

Informace o použití

Toto royalty-free video "Letecký pohled na centrum města Chicago, Ameriky a Michiganské jezero. Vrtulník létání až do centra na úsvitu." můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamních návrhů a návrhů uživatelského rozhraní na webových stránkách a v aplikacích.

Tento skladový záznam si můžete koupit a stáhnout jej ve vysokém rozlišení až do 3840x2160.