Bifurkace šipky vlevo vpravo zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor

Bifurkace šipky vlevo vpravo zaoblené čtvercové tlačítko — Vektor

Šipky na panelu nástrojů rozhraní vlevo. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol zarovnaný na střed v tlačítku se zaoblenými čtverci, červenými a šedými barvami, šrafované diagonálně transparentním pozadím.

 — Vektor od anastasyastocks.gmail.com

Stejná série:

Ikona šipky nahoru v čtverci. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol zarovnaný na střed v tlačítku se zaoblenými čtverci, červenými a šedými barvami, šrafované diagonálně transparentním pozadím.
Šipka nahoru zaoblená čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Tlačítko se šipkou vlevo. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol zarovnaný na střed v tlačítku se zaoblenými čtverci, červenými a šedými barvami, šrafované diagonálně transparentním pozadím.
Levá šipka zaoblený čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Arrow Right interface icon. Vector pictogram style is a flat symbol centered in a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
PRAVÁ šipka zaoblený čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Turn Left toolbar icon. Vector pictograph style is a flat symbol in a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
Otočte vlevo kulatým čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Arrow Left interface button. Vector pictograph style is a flat symbol centered in a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
Šipka vlevo zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Arrow Right square button. Vector pictogram style is a flat symbol in a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
PRAVÁ šipka zaoblený čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Ikona panelu nástrojů tlačítka šipka nahoru. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol na zaoblené čtvercové tlačítku, červené a šedé barvy, se šrafované šikmo přes průhledné pozadí.
Šipka nahoru zaoblená čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Symbol panelu nástrojů rozbalit šipky. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol zarovnaný na střed v tlačítku se zaoblenými čtverci, červenými a šedými barvami, šrafované diagonálně transparentním pozadím.
Šipky zaoblené čtvercové tlačítko Rozbalit — Stockový vektor
Arrow Left rounded icon. Vector pictogram style is a flat symbol inside a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
Šipka vlevo zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Šipkové tlačítko vpravo. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol uvnitř zaobleného čtvercového tlačítka, červené a šedé barvy, se šrafované diagonálně na průhledné pozadí.
PRAVÁ šipka zaoblený čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Arrow Left toolbar icon. Vector pictograph style is a flat symbol in a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
Šipka vlevo zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Bifurkace šipky doleva vektorové ikony. Styl obrázku je plochý ikonu symbol uvnitř zaoblenými čtvercové tlačítko, červené a šedé barvy.
Bifurkace šipky vlevo vpravo zaoblené čtvercové vektorové ikony — Stockový vektor
Bifurcation Arrows Left Right soft blue vector icon. Image style is a flat icon symbol in a rounded square frame on a transparent diagonally hatched background.
Bifurkace šipky vlevo vpravo vektorové ikony v rámečku — Stockový vektor
Arrow Left square button. Vector pictogram style is a flat symbol inside a rounded square button, red and gray colors, hatched diagonally transparent background.
Šipka vlevo zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Tlačítko Otočit doprava. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol zarovnaný na střed v tlačítku se zaoblenými čtverci, červenými a šedými barvami, šrafované diagonálně transparentním pozadím.
Otáčením doprava zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor
Šipka dolů se zaoblenými ikonami. Styl piktogramu vektoru je plochý symbol na zaoblené čtvercové tlačítku, červené a šedé barvy, se šrafované šikmo přes průhledné pozadí.
Šipka dolů zaoblené čtvercové tlačítko — Stockový vektor

Informace o použití

Tento bezplatný vektorový obrázek "Bifurkace šipky vlevo vpravo zaoblené čtvercové tlačítko" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými právy na tisk a umožňuje vám používat stažené vektorové soubory pro zboží, další prodej produktů nebo bezplatnou distribuci.

Tento vektorový obrázek je možné zvětšit na libovolnou velikost. Můžete si jej zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4167x4167. Datum nahrání: 18. 10. 2016