Ženský chirurg na pozadí japonské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Japonsku. — Stock fotografie

Ženský chirurg na pozadí japonské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Japonsku. — Stock obrázek

Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí japonské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Japonsku.

 — Fotografie od svershinsky

Stejná série:

Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí běloruské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Bělorusku
Ženský Chirurg Masce Klobouku Dívá Kamery Pozadí Běloruské Vlajky Zdravotní — Stock fotografie
Portrét ženského lékaře nebo zdravotní sestry v obvazu při pohledu do kamery na pozadí čínské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Čína coronavirus.
Chřipka z koronaviru, prevence pandemické virové infekce. Virus v Číně. — Stock fotografie
Žena lékař nebo zdravotní sestra v obvazu při pohledu do kamery na pozadí čínské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Čína coronavirus.
Chřipka z koronaviru, prevence pandemické virové infekce. Virus v Číně. — Stock fotografie
Portrét ženského lékaře nebo zdravotní sestry v modrých rukavicích držících injekční stříkačku pro očkování a hledících do kamery na pozadí čínské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Čína coronavirus.
Chřipka z koronaviru, prevence pandemické virové infekce. Virus v Číně. — Stock fotografie
Portrét doktorky se stetoskopem na rameni, držící červenou stuhu Hiv, světový den AIDS. Zdravotnictví a medicína koncepce.
Doktor drží červenou stuhu. Aids, Hiv — Stock fotografie
Studentka doktorka se stetoskopem a knihami v ruce na pozadí lotyšské vlajky. Koncept lékařské výchovy. Lékařské vzdělávání v Lotyšsku
Studentka Doktorka Stetoskopem Knihami Ruce Pozadí Lotyšské Vlajky Koncept Lékařské — Stock fotografie
Ženský lékař nebo zdravotní sestra v rukavicích, které drží injekční stříkačku pro očkování na pozadí kyperské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Koronavirus na Kypru.
Ženský Lékař Nebo Zdravotní Sestra Rukavicích Které Drží Injekční Stříkačku — Stock fotografie
Female doctor hand gesturing STOP. Doctor with stop hand. Woman doctor in blue uniform show hand up stop sign, studio shot isolated over red background, medical health concept
Female Doctor Hand Gesturing Stop Doctor Stop Hand Woman Doctor — Stock fotografie
Virus v Číně. Portrét ženského lékaře nebo zdravotní sestry v modrých rukavicích držících injekční stříkačku pro očkování a hledících do kamery na pozadí čínské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Čína coronavirus.
Chřipka z koronaviru, prevence pandemické virové infekce. Virus v Číně. — Stock fotografie
Virus v Číně. Portrét ženského lékaře nebo zdravotní sestry v modrých rukavicích držících injekční stříkačku pro očkování a hledících do kamery na pozadí čínské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Čína coronavirus.
Chřipka z koronaviru, prevence pandemické virové infekce. Virus v Číně. — Stock fotografie
Ženský chirurg nebo lékař se stetoskopem v ruce na pozadí srílanské vlajky. Koncept chirurgie na Srí Lance
Ženský Chirurg Nebo Lékař Stetoskopem Ruce Pozadí Srílanské Vlajky Koncept — Stock fotografie
Ženský lékař nebo zdravotní sestra v rukavicích s injekční stříkačkou pro očkování na pozadí ukrajinské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Koronavirus na Ukrajině.
Ženský Lékař Nebo Zdravotní Sestra Rukavicích Injekční Stříkačkou Pro Očkování — Stock fotografie
Studentka doktorky se stetoskopem a knihami v ruce na pozadí litevské vlajky. Koncept lékařské výchovy. Lékařské vzdělávání v Litvě
Studentka Doktorky Stetoskopem Knihami Ruce Pozadí Litevské Vlajky Koncept Lékařské — Stock fotografie
Ženský lékař nebo zdravotní sestra v modrých rukavicích, kteří drží injekční stříkačku pro očkování a dívají se do kamery na pozadí čínské vlajky. Koncept medicíny a boj s virem. Čína coronavirus.
Chřipka z koronaviru, prevence pandemické virové infekce — Stock fotografie

Stejný model:

Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí finské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru ve Finsku.
Žena chirurg na pozadí finské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce ve Finsku. — Stock fotografie
Žena chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí egyptské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Chirurgický koncept a boj proti viru v Egyptě.
Žena chirurg na pozadí egyptské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařské koncepce v Egyptě. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí kanadské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Chirurgický koncept a boj proti viru v Kanadě.
Žena chirurg na pozadí kanadské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Kanadě. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí litevské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Litvě
Ženský Chirurg Masce Klobouku Dívá Kamery Pozadí Litevské Vlajky Zdravotní — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí moldavské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Moldavsku.
Žena chirurg na pozadí moldavské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Moldavsku. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí íránské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Íránu.
Ženský chirurg na pozadí íránské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Íránu. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí indické vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Indii.
Žena chirurg na pozadí indické vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařské koncepce v Indii. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí čínské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Číně.
Žena chirurg na pozadí čínské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařské koncepce v Číně. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí senegalské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Senegalu.
Ženský Chirurg Masce Klobouku Dívá Kamery Pozadí Senegalské Vlajky Zdravotní — Stock fotografie
Ženský lékař nebo stážistka v ochranné masce a klobouku pozadí irské vlajky. Zdravotnictví, lékařská výchova, pohotovostní lékařská služba, chirurgie nebo veterinární koncepce v Irsku
Ženský Lékař Nebo Stážistka Ochranné Masce Klobouku Pozadí Irské Vlajky — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí katarské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Kataru.
Ženský chirurg na pozadí katarské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Kataru. — Stock fotografie
Žena chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí švédské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Chirurgický koncept a boj proti viru ve Švédsku.
Žena chirurg na pozadí švédské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce ve Švédsku. — Stock fotografie
Chirurg nebo lékař v masce a klobouku se dívá na kameru na zeleném pozadí elektrokardiogramu. Obrázek doktora, který se dívá do kamery. Lékařské webové stránky s kopírovacím prostorem. Banner zdravotní péče.
Chirurg Nebo Lékař Masce Klobouku Dívá Kameru Zeleném Pozadí Elektrokardiogramu — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí saúdskoarabské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru v Saúdské Arábii.
Chirurg na pozadí saúdskoarabské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Saúdské Arábii. — Stock fotografie
Ženský chirurg v masce a klobouku se dívá do kamery na pozadí srílanské vlajky. Zdravotní péče a lékařská koncepce. Koncepce chirurgie a boj proti viru na Srí Lance.
Ženský Chirurg Masce Klobouku Dívá Kamery Pozadí Srílanské Vlajky Zdravotní — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Ženský chirurg na pozadí japonské vlajky. Zdravotní péče, chirurgie a lékařská koncepce v Japonsku." můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3952x2635. Datum nahrání: 15. 2. 2020