Vyhlídkové zobrazení dlouhého jezera mezi lesy a horami — Stock fotografie

Vyhlídkové zobrazení dlouhého jezera mezi lesy a horami — Stock obrázek

Úžasný pohled na dlouhé jezero mezi pestrými stromy a horami v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai Valley), Čína. Malebné zasněžené vrcholy a modrá obloha jsou vidět v pozadí.

 — Fotografie od efired

Stejná série:

Malebný výhled na jezero Panda barevný podzim lesů a hor v údolí Rize v Jiuzhaigou krajinné oblasti (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Krásné slunečné podzimní krajina.
Malebný výhled na jezero Panda mezi lesy barevný podzim — Stock fotografie
Malebný pohled na Pandský jezero mezi pestrým lesem a horami v údolí Rize v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai) v Číně. Úžasná slunná podzimní krajina.
Vyhlídkový pohled na Pandský jezero mezi barevným padem — Stock fotografie
Úžasný pohled z dlouhého jezera s azurové vody mezi horami a lesy na podzim v Jiuzhaigou krajinné oblasti (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Krásné zasněžené vrcholky jsou vidět v pozadí.
Fantastický výhled na jezero dlouhé s azurové vody mezi horami — Stock fotografie
Úžasný pohled z horní jezero sezónní s azurové vody mezi barevný podzim lesy a hory v mlze, Jiuzhaigou přírodní rezervace (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Malebné slunné podzimní krajina.
Úžasný Pohled Horní Jezero Sezónní Azurové Vody Mezi Barevný Podzim — Stock fotografie
Úžasný pohled z horní jezero sezónní s azurové vody mezi barevný podzim lesy a hory v mlze, Jiuzhaigou přírodní rezervace (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Malebnou podzimní krajinou.
Horní jezero sezónní barevný podzim lesů a hor — Stock fotografie
Krásný výhled na jezero Panda barevný podzim lesů a hor v údolí Rize v Jiuzhaigou krajinné oblasti (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Úžasné slunečné podzimní krajina.
Krásný výhled na jezero Panda mezi lesy barevný podzim — Stock fotografie
Úžasný pohled z horní jezero sezónní s azurové vody mezi barevný podzim lesy a hory v mlze, Jiuzhaigou přírodní rezervace (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Malebnou podzimní krajinou.
Fantastický výhled na jezero sezónní horní s azurové vody — Stock fotografie
Úžasný výhled na bambusový jezero s azurové průzračnou vodou mezi horami a pestrobarevným lesem, přírodní rezervací Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai Valley), Čína. Vyhlídková podzimní krajina.
Úžasný výhled na bambusový jezero s azurové křišťálovou vodou — Stock fotografie
Nádherný výhled na malebné zalesněné hory a Pětikvětné jezero (pestrobarevné jezero) v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai Valley), Čína. Žlutý podzimní les, odražené v azurové vodě
Krásný výhled na zalesněné hory a Pětikvětnaté jezero — Stock fotografie
Krásný výhled na dlouhé jezero s azurové vodou mezi pestrými lesy a horami v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai), Čína. Úžasná slunná podzimní krajina.
Vyhlídkový pohled na dlouhé jezero s azurové vodou mezi Padím lesem — Stock fotografie
Krásný výhled na bambusový jezero s křišťálově čistou vodou mezi horami a pestrobarevným lesem v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai), Čína. Slunná podzimní krajina.
Úchvatný výhled na lesní bambusový jezero mezi horami a lesy — Stock fotografie
Vyhlídku na šipku bambus jezero s křišťálově čistou vodou, mezi horami a barevné spadají woods, Jiuzhaigou přírodní rezervace (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Ponořené kmeny na dně.
Vyhlídku na šipku bambus jezero s křišťálově čistou vodou — Stock fotografie
Úžasný pohled na zasněžené hory na modrém nebeském pozadí. Zasněžené vrcholky, zalesněné hory a dlouhé jezero v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai Valley), Čína. Krásná krajina.
Úžasný pohled na zasněžené hory na modrém nebeském pozadí — Stock fotografie
Krásný výhled na dlouhé jezero mezi pestrými stromy a horami v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai), Čína. Na pozadí jsou vidět úžasné zasněžené vrcholy a modrá obloha.
Krásný výhled na dlouhé jezero mezi pestrým padým lesem — Stock fotografie
Úžasný pohled na šipku bambus jezero s křišťálově čistou vodou, mezi horami a lesy barevný podzim v Jiuzhaigou krajinné oblasti (Jiuzhai Valley National Park), Čína. Krásná podzimní krajina.
Úžasný výhled na jezero bambus šipku mezi lesy barevný podzim — Stock fotografie
Fantastický pohled na zasněžené hory na modrém nebeském pozadí. Zasněžené vrcholky, zalesněné hory a dlouhé jezero v přírodní rezervaci Jiuzhaigou (národní park Jiuzhai Valley), Čína. Krásná krajina.
Fantastický pohled na zasněžené hory na modrém nebeském pozadí — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Vyhlídkové zobrazení dlouhého jezera mezi lesy a horami" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 6000x3952. Datum nahrání: 1. 7. 2016