Šťastná mladá žena drží mnoho dárkových krabic — Stock fotografie

Šťastná mladá žena drží mnoho dárkových krabic — Stock obrázek

Šťastný unavený kavkazské krasavice nosí santa claus klobouk a rukavice, které drží mnoho dárkové krabičky proti sněhu rozostření pozadí.

 — Fotografie od big_like

Stejná série:

Šťastná krásná mladá běloška brunetka žena smějící se nést mnoho barevných dárkových krabic na sobě Santa klobouk a červené rukavice na šedém pozadí. Vánoční nápad. Volné místo pro kopírování.
Šťastná mladá žena smíchy, nesoucí mnoho dárků — Stock fotografie
Unavený docela mladá žena Kavkazský bruneta s santa čepičku klobouk s mnoha dárkové krabičky, takže mimika izolovaných na bílém pozadí.
Unavený mladá žena, která nosí mnoho dárků — Stock fotografie
Roztomilý šťastný mladá kavkazské bruneta žena s santa hat drží velké modré dárkové krabice schovává za to při pohledu na fotoaparát izolovaných na bílém pozadí.
Mladá žena s santa hat drží velké modré krabičky — Stock fotografie
Šťastný roztomilý mladá kavkazské brunetka dospívající dívka s nákupní tašky a krabičky na sobě santa klobouk a rukavice izolovaných na bílém pozadí. Vánoce a nakupování pojmy.
Šťastná mladá žena s nákupní tašky a krabičky — Stock fotografie
Roztomilý šťastný kavkazské dospívající dívka otevírání vánoční dárek nošení brýlí, santa claus klobouk a červené rukavice při pohledu na fotoaparát s úsměvem, izolované na bílém pozadí.
Roztomilé dospívající dívka otevírání vánoční dárek — Stock fotografie
Vzrušený kavkazské hezká mladá dospívající dívka s santa hat drží vánoční dárkové krabičky s úsměvem, vystupují proti červené pozadí. Vánoce a nový rok koncepce.
Nadšená dospívající dívka drží vánoční dárkové krabičky — Stock fotografie
Roztomilá mladá kavkazské dospívající dívka s santa klobouk a rukavice držet modré krabičky pozadí sněhu při pohledu na fotoaparát, schovává se za pole.
Roztomilé dospívající dívka s kloboukem santa držet modré krabičky pozadí sněhu — Stock fotografie
Šťastná mladá kavkazské bruneta žena santa klobouk, rukavice a šála, otevření velké červené dárkové krabičce. Vánoce a nový rok koncept. izolované na bílém pozadí. místo kopie k dispozici.
Šťastná mladá žena otevření dar — Stock fotografie
Roztomilý šťastný kavkazské dospívající dívka s santa klobouk a velké bílé krabičky s červenou mašli, usmíval se při pohledu na fotoaparát izolovaných na bílém pozadí. Vánoční a novoroční pojmy.
Šťastné dospívající dívka s santa klobouk a velký dárkový box — Stock fotografie
Nadšený mladá Kavkazský žena na vánoční nákupy. model nosí brýle černé blbeček a santa claus beanie hat usmívající se při pohledu na fotoaparát drží nákupní tašky a kreditní karty. izolované na bílém pozadí. místo kopie k dispozici.
Xcited mladá žena vánoční nákupy — Stock fotografie
Nadšený mladá dospívající dívka drží vánoční dárky, usmíval se při pohledu na fotoaparát santa claus klobouk před zeleným pozadím.
Nadšená dospívající dívka drží vánoční dárky — Stock fotografie
Roztomilý mladý unavený a vyčerpaný kavkazské bruneta žena drží mnoho těžkých vánoční dárky stojící vedle vánoční stromeček. texturované hnědé retro pozadí. místo kopie k dispozici.
Mladá unavená žena drží silné vánoční dárky — Stock fotografie
Roztomilý šťastný kavkazské dospívající dívka s santa klobouk, zobrazeno Stříbrná hvězda Vánoční dekorace usmívající se při pohledu na fotoaparát izolovaných na bílém pozadí.
Roztomilá dívka santa ukazující Stříbrná hvězda Vánoční dekorace — Stock fotografie
Unavený kavkazské bruneta dívka vánoční euforii drží mnoho barevných představuje nosit klobouk santa proti rozmazané vánoční stromeček s dárky pod v pozadí. místo kopie k dispozici.
Mladá unavená žena v euforii Vánoce s dárky — Stock fotografie
Vzrušený roztomilý šťastný kavkazské dospívající dívka s velké bílé dárkové krabice a santa hat při pohledu na fotoaparát s úsměvem, izolované na bílém pozadí.
Nadšená dívka s velké bílé dárkové krabice a santa hat — Stock fotografie
Roztomilý kavkazské překvapený mladá žena drží velké modré krabičky s stříbrná stuha nosí santa claus klobouk a kostým tmavě texturou pozadí. Vánoce a nový rok koncepce.
Roztomilé dospívající dívka s kloboukem santa držet modré krabičky — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Šťastná mladá žena drží mnoho dárkových krabic" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2828x4242. Datum nahrání: 5. 11. 2013