Dívka v plavkách na kámen — Stock fotografie

Dívka v plavkách na kámen — Stock obrázek

Atraktivní dívka sedí na kameni na pozadí zelených rostlin. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Její levá ruka je na pravé noze, pravý loket na pravé koleno, trup nakloní

 — Fotografie od bezikus

Stejná série:

Dívka v proužkovaných krátkých šatech seděla u zdi a dívala se pryč
Girl in a striped short dress sitting near the wall — Stock fotografie
Něžná baletka v cyanovém trikotu a béžových špičatých botách se opírá o ruce a prsty, zatímco sedí na dřevěném nábřeží na slunečním mořském pozadí. Slunce svítí na její tělo.
Žena baletní tanečnice pózuje na slunném dřevěném molu — Stock fotografie
Atraktivní dívka v bílém plavkách leží venku na vícebarevném palubním křesle a dívá se před sebe s pootevřenými rty. Drží si ruce u boků. Střílejte shora. Vodorovné.
Holka v plavkách na palubě židle — Stock fotografie
Pěkně naboso dívka stojí bokem na písku na pozadí zamračená obloha. Ona nosí bílý krajkový top a bílé krajkové sukni. Ona drží ruce podél těla. Vypadá do kamery. Zde
Atraktivní dívka v červené elegantní šaty — Stock fotografie
Elegantní baletka v cyanovém trikotu a béžových špičatých botách se opírá o ruce a prsty na nohou o dřevěné nábřeží, zatímco její tělo ve vzduchu na slunečním mořském pozadí. Dívá se do strany.
Žena baletní tanečnice pózuje na slunném dřevěném molu — Stock fotografie
V bungalovu s doškovou střechou na tropický resort stojí atraktivní opálenou dívka se zavřenýma očima v černé krajkové prádlo. Ona drží ruce na vlasy. Tam jsou zelené rostliny v přední.
Bruneta žena v sexy tmavé prádlo pózuje v bungalovu v tropických resort — Stock fotografie
Roztomilý model v bílém plaveckém obleku hledí do kamery s pootevřenými rty na rozmazané pozadí bazénu. Blízka fotografie. Venku. Svislé.
Blízký portrét dívky v plavkách — Stock fotografie
Uvolněná dívka v bílém plavkách leží venku na vícebarevném palubním křesle a dívá se před sebe. Drží si ruce u boků. Střílejte shora. Vodorovné.
Holka v plavkách na palubě židle — Stock fotografie
Pěkný model v modré plavky a bílý svetr opírá o skalní venku. Ona drží větev stromu. Vypadá do kamery. Vertikální.
Model v plavkách — Stock fotografie
Krásná dívka se zkříženýma nohama stojí na písku venku. Má na sobě černé kalhoty, multi-barevný top vzory a bílou vestu. Její pravá ruka je na pravém rameni, vlevo paže visí podél
Dívka na písku — Stock fotografie
Atraktivní baletka v béžovém trikotu pózuje na rozmazaném pozadí slunečné mořské laguny a zapadající oblohy. Drží ruce v bok a dívá se stranou..
Portrét baletky na pozadí soumraku venku — Stock fotografie
Svůdná dívka v sluneční brýle stojí v baru stojan na rozmazané pozadí. Mluví na vintage černé telefonu. Žena nosí lehké košile a džíny kraťasy. Closeup. Horizontální.
Dívka se mluví o telefonu — Stock fotografie
Oslnivá dívka v bílém plavkách leží venku na vícebarevném palubním křesle na dřevěné podlaze a s úsměvem se dívá do kamery. Drží pravou ruku na levé paži. Střílejte shora.
Holka v plavkách na palubě židle — Stock fotografie
Blond baletka se zavřenýma očima se nachází na bílé tutu na betonové pobřeží s kovovým plotem. Ona nosí broskvový trikot a objímá nohama s náručí. Vedle její ležení baletní střevíčky.
Baletka, Pózování na pobřeží — Stock fotografie
Pěkná bruneta s nádherými vlasy v šedém obleku na pozadí staveb z kovových sklenin. Drží pravou ruku na černé ruce. Dívá se doprava. Venku. Vodorovné.
Dívka v šedém obleku — Stock fotografie
Nádherná dívka stojí bokem na jachtě v bílých plavkách a drží stožáru na pozadí moře a oblohy. Obdivuje. Vertikální
Nádherná dívka stojí na jachtě — Stock fotografie

Stejný model:

Sexy dívka nakloní na velký strom. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží ruce před sebe. Vypadá do kamery se rty. Vertikální.
Dívka v plavkách u stromu — Stock fotografie
Nádherná dívka nakloní na velký strom. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží pravou rukou u hlavy, levá ruka je na stromě, zkřížil nohy. Ona se dívá do kamery s se rozešli
Dívka v plavkách u stromu — Stock fotografie
Stylová holka prostovlasou dřepy na prsty u kamenné zdi s zelených rostlin. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Její pravá ruka je na levé koleno, levá ruka je na zemi
Dívka v plavkách u kamenné zdi — Stock fotografie
Brunetka se opírá o velký strom. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží pravou rukou na pravou nohu, levá ruka je na stromě. Dívá do kamery se rty
Dívka v plavkách u stromu — Stock fotografie
Elegantní dívka nakloní na velký strom. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží pravou rukou na hlavu, levá ruka je na stromě, zkřížil nohy. Ona se dívá do kamery s se rozešli
Dívka v plavkách u stromu — Stock fotografie
Pěkná dívka s rozpuštěné vlasy dřepy na prsty u kamenné zdi s zelených rostlin. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Překřížené ruce jsou na kolenou. Dívá do kamery s
Dívka v plavkách u kamenné zdi — Stock fotografie
Okouzlující dívka stojí mezi velké zelené rostliny. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží ruce na pasu. Vypadá do kamery se rty. Vertikální.
Dívka v plavkách mezi rostlinami — Stock fotografie
Milá dívka stojí poblíž velký strom. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží pravou rukou na hlavu, levou rukou podél těla. Vypadá do kamery se rty. Vertikální.
Dívka v plavkách u stromu — Stock fotografie
Krásná dívka stojí částečně bokem mezi velké zelené rostliny. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží pravou rukou za hlavou, levá ruka je na boku. Vypadá do
Dívka v plavkách mezi rostlinami — Stock fotografie
Smyslná dívka stojí bokem mezi velké zelené rostliny. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Chaucerovy velký list do jejího těla s rukama. Její oči jsou zavřené a ústa. Vertikální.
Dívka v plavkách mezi rostlinami — Stock fotografie
Mladá dívka stojí částečně bokem na přírodním pozadí. Nosí stříbrnou halenku a džínové kraťasy. Pravou rukou drží kraťasy, levou ruku podél těla. Pohlédne dolů s pootevřenými rty. Svisle.
Dívka v džínové kraťasy — Stock fotografie
Nádherná dívka v šatech mezi stromy na pozadí stromů. Šaty mají stříbrné dno a květitý vrchol. Drží strom pravou rukou a dívá se do kamery s pootevřenými rty. Levá paže je pokrčena v lokti a stisknuta t
Dívka v šatech stojí stranou — Stock fotografie
Usměvavá dívka s rozpuštěné vlasy stojí u zdi s velkými zelených rostlin. Ona nosí barevné plavky s obrázky. Ona drží velký list s pravou rukou, levou rukou na pravém boku. Vypadá
Dívka v plavkách u rostlin — Stock fotografie
Stylová dívka v šatech stojí stranou na pozadí přírody. Šaty mají stříbrné dno a květitý vrchol. Drží levou ruku podél těla, pravá ruka je ohnutá v lokti. Podívala se do kamery s pootevřenými rty. Vodorovné.
Stylová dívka v šatech — Stock fotografie
Pěkná holka v šatech mezi stromy na pozadí stromů. Šaty mají stříbrné dno a květitý vrchol. Drží strom pravou rukou a dívá se do kamery s pootevřenými rty. Levá paže je ohnutá v lokti a tlačena na Th
Milá dívka v šatech — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Dívka v plavkách na kámen" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 5760x3840. Datum nahrání: 29. 6. 2016