Lékařská Ruka Modrou Rukavicí Bílou Kartou Textem Covid Omicron Variant — Stock fotografie

Lékařská ruka s modrou rukavicí s bílou kartou a textem Covid-19 Omicron Variant a pero. Lékařský a COVID-19 omicron variant kmen koncept. Kopírovat prostor. — Stock obrázek

Lékařská ruka s modrou rukavicí s bílou kartou a textem Covid-19 Omicron Variant a pero. Lékařský a COVID-19 omicron variant kmen koncept. Kopírovat prostor.

 — Fotografie od Dan74

Stejná série:

Ochranné masky a modré chirurgické rukavice s bílým papírem a textem Omicron XJ Hybrid Variant. Omicron Variant a COVID-19 koncept lékařské odrůdy. COVID-19 Omicron XJ Variant concept.
Ochranné Masky Modré Chirurgické Rukavice Bílým Papírem Textem Omicron Hybrid — Stock fotografie
Doktorovy ruce v modré rukavici s bílým papírem a textem Omicron XE Variant. Koncept medicínské odrůdy Omicron Variant a COVID-19. COVID-19 Omicron XE Variant concept.
Doktorovy Ruce Modré Rukavici Bílým Papírem Textem Omicron Variant Koncept — Stock fotografie
Doktorovy ruce v modré rukavici s bílým papírem a textem Omicron XJ Variant. Koncept medicínské odrůdy Omicron Variant a COVID-19. COVID-19 Omicron XJ Variant concept.
Doktorovy Ruce Modré Rukavici Bílým Papírem Textem Omicron Variant Koncept — Stock fotografie
Lékařská ruka v modré rukavici s bílým papírem a textem Covid-19 Omicron BA.2 Varianta s různými ochrannými maskami na pozadí. COVID-19 Omicron BA.2 Variant strain protection concept.
Lékařská Ruka Modré Rukavici Bílým Papírem Textem Covid Omicron Varianta — Stock fotografie
Ochranné masky a modré chirurgické rukavice s bílým papírem a textem Omicron BA.2 Variant. Omicron Variant a COVID-19 koncept lékařské odrůdy. COVID-19 Omicron BA.2 Variantní koncept.
Ochranné Masky Modré Chirurgické Rukavice Bílým Papírem Textem Omicron Variant — Stock fotografie
Lékařská ruka s modrou rukavicí s bílou kartou a textem Covid-19 Lambda Varianta a pero. Lékařské a COVID-19 lambda varianta kmen koncepce. Kopírovat prostor.
Lékařská Ruka Modrou Rukavicí Bílou Kartou Textem Covid Lambda Varianta — Stock fotografie
Covid-19 nový Cerberus Bq.1.1 Varianta. Ruka lékaře v modré rukavici se značkou a nápisem "Covid 19 Bq.1.1 Varianta" na bílém listu. Koncept pro novou variantu Covid 19 Cerberus
Covid Nový Cerberus Varianta Ruka Lékaře Modré Rukavici Značkou Nápisem — Stock fotografie
Ruka lékaře v modrých rukavicích obsahuje bílý papír s textem "COVID 19 Omicron varianta" s lékařskými ochrannými maskami na pozadí. Koncept ochrany pro novou variantu Omicron of SARS-CoV-2 Coronavirus.
Ruka Lékaře Modrých Rukavicích Obsahuje Bílý Papír Textem Covid Omicron — Stock fotografie
Lékařská ruka v modré rukavici s bílým papírem a textem Covid-19 Omicron Variant s různými ochrannými maskami na pozadí. COVID-19 omicron variant strain protection concept.
Lékařská Ruka Modré Rukavici Bílým Papírem Textem Covid Omicron Variant — Stock fotografie
Covid-19 nová Omicronova varianta. Lékařská ruka s modrou rukavicí signalizuje na bílém listu "Covid-19 varianta Omicron". Lékařská obličejová maska a očkovací stříkačka pro covid19. Koncept ochrany pro novou variantu Covid 19 Omicron
Covid Nová Omicronova Varianta Lékařská Ruka Modrou Rukavicí Signalizuje Bílém — Stock fotografie
Covid-19 nová varianta Deltacron. Ruce lékaře v modrých rukavicích drží bílý papír s nápisem "Covid-19 Deltacron Variant".
Covid Nová Varianta Deltacron Ruce Lékaře Modrých Rukavicích Drží Bílý — Stock fotografie
Lékařská ruka v modré rukavici s bílým papírem a textem Covid-19 Omicron Variant s ochrannou maskou na pozadí. COVID-19 omicron variant strain protection concept.
Lékařská Ruka Modré Rukavici Bílým Papírem Textem Covid Omicron Variant — Stock fotografie
Covid-19 nový Omicron BA.2. Ruka lékaře v modré rukavici s nápisem "Covid-19 Omicron BA.2" na bílém listu. Lékařská maska. Koncept pro novou variantu Covid 19 Omicron
Covid Nový Omicron Ruka Lékaře Modré Rukavici Nápisem Covid Omicron — Stock fotografie
Covid-19 nová Omicronova varianta. Lékařská ruka v modré rukavici drží značku s bílým papírem a textem "Covid-19 Variant Omicron". Lékařská maska. Koncept ochrany pro novou variantu Covid 19 Omicron. Kopírovat prostor.
Covid Nová Omicronova Varianta Lékařská Ruka Modré Rukavici Drží Značku — Stock fotografie
Lékařská ruka s modrou rukavicí s bílou kartou a textem Covid-19 Lambda Varianta a pero. Lékařské a COVID-19 lambda varianta kmen koncepce. Kopírovat prostor.
Lékařská Ruka Modrou Rukavicí Bílou Kartou Textem Covid Lambda Varianta — Stock fotografie
Covid-19 nová Omicronova varianta. Lékařská ruka s modrou rukavicí indikuje na bílém papíru "Covid-19 varianta Omicron". Lékařská obličejová maska a očkovací stříkačka pro covid19. Koncept ochrany pro novou variantu Covid 19 Omicron
Covid Nová Omicronova Varianta Lékařská Ruka Modrou Rukavicí Indikuje Bílém — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Lékařská ruka s modrou rukavicí s bílou kartou a textem Covid-19 Omicron Variant a pero. Lékařský a COVID-19 omicron variant kmen koncept. Kopírovat prostor." můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4928x3264. Datum nahrání: 27. 11. 2021