Bílá Chirurgická Maska Ochranu Proti Koronaviru Covid Dalším Infekčním Onemocněním — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Bílá chirurgická maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Rozumím. Vodorovný výstřel. Izolováno na černém pozadí. — Stock redakční fotografie

Bílá chirurgická maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Rozumím. Vodorovný výstřel. Izolováno na černém pozadí.

 — Fotografie od SergioYoneda

Stejná série:

Bílá chirurgická maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším nakažlivým onemocněním. Rozumím. Vodorovný výstřel. Izolováno na žlutém pozadí.
Bílá Chirurgická Maska Ochranu Proti Koronaviru Covid Dalším Nakažlivým Onemocněním — Stock fotografie
Modrá s bílými puntíky puntíkované DIY tkaniny obličejová maska pro ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Izolované na červeném pozadí. Rozumím. Svislý výstřel.
Modrá Bílými Puntíky Puntíkované Diy Tkaniny Obličejová Maska Pro Ochranu — Stock fotografie
Bílá s barevnými trojúhelníkovými vlajkami vzorované DIY tkaniny tvář maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalších infekčních chorob. Izolované na červeném pozadí. Rozumím. Svislý výstřel.
Bílá Barevnými Trojúhelníkovými Vlajkami Vzorované Diy Tkaniny Tvář Maska Ochranu — Stock fotografie
Zdravotní péče - bílá chirurgická maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Izolované na černém pozadí. Rozumím. Svislý výstřel.
Zdravotní Péče Bílá Chirurgická Maska Ochranu Proti Koronaviru Covid Dalším — Stock fotografie
Bílé chirurgické masky izolované na černém pozadí. Asistovat při ochraně proti viru korony a dalších nakažlivých chorob. Vodorovný výstřel. Detailní záběr.
Bílé chirurgické masky izolované na černém pozadí. Asistovat při ochraně proti viru korony a dalších nakažlivých chorob. Vodorovný záběr. — Stock fotografie
Bílá chirurgická maska na ochranu proti Coronaviru COVID-19 (SARS-CoV-2) a dalším nakažlivým nemocem. Izolované na černém pozadí. Rozumím. Detailní záběr. Vodorovný záběr.
Bílá Chirurgická Maska Ochranu Proti Coronaviru Covid Sars Cov Dalším — Stock fotografie
Bílá jednorázová 3D lékařská obličejová maska na ochranu proti Coronaviru COVID-19 (SARS-CoV-2) a dalším nakažlivým onemocněním. Izolované na černém pozadí. Detailní záběr. Rozumím. Svislý výstřel.
Bílá Jednorázová Lékařská Obličejová Maska Ochranu Proti Coronaviru Covid Sars — Stock fotografie
Bílé chirurgické masky izolované na červeném pozadí. Koncepce: statistický graf ukazující zvýšenou spotřebu masek po celém světě v důsledku Coronavirus COVID-19 (SARS-CoV-2). Vodorovný záběr.
Bílé Chirurgické Masky Izolované Červeném Pozadí Koncepce Statistický Graf Ukazující — Stock fotografie
Zdravotní péče - Růžová chirurgická maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším nakažlivým nemocem. Izolováno na žlutém pozadí. Detailní záběr. Vodorovný záběr.
Zdravotní Péče Růžová Chirurgická Maska Ochranu Proti Koronaviru Covid Dalším — Stock fotografie
Maska lékařské tváře na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším nakažlivým nemocem. Izolované na černém pozadí. Detailní záběr. Vodorovný záběr.
Maska Lékařské Tváře Ochranu Proti Koronaviru Covid Dalším Nakažlivým Nemocem — Stock fotografie
Bílé chirurgické masky izolované na černém pozadí. Asistovat při ochraně proti viru korony a dalších nakažlivých chorob. Svislý výstřel. Rozumím. Detailní záběr.
Bílé chirurgické masky izolované na černém pozadí. Asistovat při ochraně proti viru korony a dalších nakažlivých chorob. Svislý výstřel. Detailní záběr. — Stock fotografie
Bílá s barevnými trojúhelníkovými vlajkami vzorované DIY tkaniny tvář maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalších infekčních chorob. Izolováno na žlutém pozadí. Detailní záběr.
Bílá Barevnými Trojúhelníkovými Vlajkami Vzorované Diy Tkaniny Tvář Maska Ochranu — Stock fotografie
Barevný a květinový vzor DIY tkaniny obličeje masky na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalších infekčních onemocnění. Izolováno na žlutém pozadí. Svislý výstřel.
Barevný Květinový Vzor Diy Tkaniny Obličeje Masky Ochranu Proti Koronaviru — Stock fotografie
Zdravotní péče - modrá s bílými puntíky puntíkované DIY tkaniny obličejová maska na ochranu proti Coronavirus (COVID-19) a další infekční nemoci. Izolované na bílém pozadí. Detailní záběr.
Zdravotní Péče Modrá Bílými Puntíky Puntíkované Diy Tkaniny Obličejová Maska — Stock fotografie
Modrá s bílými puntíky puntíkované DIY tkaniny obličejová maska pro ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Izolované na červeném pozadí. Rozumím. Vodorovný záběr.
Modrá Bílými Puntíky Puntíkované Diy Tkaniny Obličejová Maska Pro Ochranu — Stock fotografie
Modrá s bílými puntíky puntíkované DIY tkaniny obličejová maska pro ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Izolované na bílém pozadí. Rozumím. Vodorovný záběr.
Modrá Bílými Puntíky Puntíkované Diy Tkaniny Obličejová Maska Pro Ochranu — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Bílá chirurgická maska na ochranu proti koronaviru (COVID-19) a dalším infekčním onemocněním. Rozumím. Vodorovný výstřel. Izolováno na černém pozadí." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4256x2832. Datum nahrání: 4. 10. 2020