Victoria Azarenka Běloruska Sloužící Catherine Bellis Usa Prvním Kole Zápas — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Victoria Azarenka Běloruska sloužící k Catherine Bellis v USA prvním kole zápas na Miami Open, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní vyhrál zápas 6-2.6-0. — Stock redakční fotografie

Victoria Azarenka Běloruska sloužící k Catherine Bellis v USA prvním kole zápas na Miami Open, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní vyhrál zápas 6-2.6-0.

 — Fotografie od Wimbledon

Stejná série:

Naomi Osaka jízdy dvou levák se řádek v prvním kole zápas se s Serena Williams v Miami Open tenisový turnaj, Florida Crandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka.
Naomi Osaka Jízdy Dvou Levák Řádek Prvním Kole Zápas Serena — Stock fotografie
Mladá tenistka po po provedení silný dva levák v profesionální tenisový zápas v jihovýchodní florida
Lady tenista — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro, která servírují od Deuce soud během semifinále v Miami Open na Key Biscayne Floridu dne 2. dubna 2015.
Tenis slouží formulář — Stock fotografie
Sabine Lisická, německý profesionální tenista, který slouží k simona halep v prvním kole zápas na sony open tenisový turnaj v kinematografii park tenisové centrum, klíčové biscayne, florida na 20 března 2013. MS.Lisicki prohrál zápas 6-3,3-6,6-4.
Sabine Lisická — Stock fotografie
Andrea Petkovichová se vrátila zpět do Carla Suarez Navaro ve svém posledním zápase v Miami Open u Brandon Park Tennis Center na Key Biscayne na Floridě dne 2. dubna 2015. Paní Navaro vyhrála v rovných sadách 6-3 6-3.
Natloukací hrot — Stock fotografie
Naomi Osaka chystá zasáhnout dva levák v jejím prvním kole zápas proti Serena Williams v Miami Open tenisový turnaj na Floridě Crandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. MS Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2.
Naomi Osaka Chystá Zasáhnout Dva Levák Jejím Prvním Kole Zápas — Stock fotografie
Sabine liswicki Němka tenisový profesionální následující až po zasažení forehand během ztrácí úsilí v prvním kole zápas na sony otevřené tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Forhend následuje-přes formulář — Stock fotografie
Andrea Petkovic se chystala na zpáteční ku při zápase s Carlou Sanchez Navaro v Miami Open tenisové turnaj v Crandon parku, Key Biscayne na Floridě 2. dubna 2015. Paní Navaro zvítězila v rovných sadách 6-3 6-3.
Forhend příprava — Stock fotografie
Sabine Lisická Němka profesionální tenista napájení na její deset ACE slouží v ztrácí úsilí v prvním kole zápas na sony open tenisový turnaj na klíčové biscayne, na Floridě, na 20 march2013.
Energie sloužit — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro podávající Azarenkovou během jejich ženy semi finále v Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 2 2015 dubna. Paní Navaro vyhrál v setech 6-3 6-4
Služba dotáhnout do konce — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro sloužící k Andrea Petkovicová v čtvrt finálový zápas v Miami Open tenisový turnaj v kinematografii Park, Key Biscayne, Florida na 2 dubna 2015.Ms. Navaro vyhrál zápas v setech.
Tenis servis dotáhnout — Stock fotografie
Sabine Lisická mladá Němka profesionální tenisový hráč služba dotáhnout od soudu dvojka během prvního kola zápasu na sony open tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Tenis slouží dotáhnout — Stock fotografie
Tenisák dopad tenisová raketa tvář na dvou podal backhand shot.
Dva obouruční bekhend tenisová shot — Stock fotografie
Victoria Azarenka chystá zasáhnout návrat v jejím zápase proti Christine Bellis forehand na první den a první kolo Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní dřevo zápas 6-2,6-0.
Victoria Azarenka Chystá Zasáhnout Návrat Jejím Zápase Proti Christine Bellis — Stock fotografie
Sabine liswicki, Němka profesionální tenista nastavení zasáhnout forehand během jejího ztrácí zápas simona halep sony otevřené tenisové mistrovství, na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Raketa zpět — Stock fotografie
Německé ženy profesionální tenisový hráč sabine liswicki bít Běh forehand během její první kolo utkání na otevřené tenisové chanionships sony v kinematografii parku na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013. liswicki prohrál o skóre 6-3,3-6,6-4
Sabine liswicki bít forehand na útěku — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Victoria Azarenka Běloruska sloužící k Catherine Bellis v USA prvním kole zápas na Miami Open, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní vyhrál zápas 6-2.6-0." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4928x3264. Datum nahrání: 22. 3. 2018