Valletta Malta Červen 2018 Procházka Úzkými Paul Street Zachovalé Středověké — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Valletta, Malta - 17 červen 2018: Procházka úzkými St Paul street s zachovalé středověké kostely, domy s barevné dřevěné maltských balkony a mnoho zaparkovaných aut, na 17 června ve Vallettě. — Stock redakční fotografie

Valletta, Malta - 17 červen 2018: Procházka úzkými St Paul street s zachovalé středověké kostely, domy s barevné dřevěné maltských balkony a mnoho zaparkovaných aut, na 17 června ve Vallettě.

 — Fotografie od efesenko

Stejná série:

Valletta, Malta - 17 červen 2018: Kopcovité ulice staré mincovny s vysoké obytné budovy a pohled na obrovskou kopuli karmelitánský kostel, 17 června v Vallettě.
Valletta Malta Červen 2018 Kopcovité Ulice Staré Mincovny Vysoké Obytné — Stock fotografie
Rabat, Malta - 16. června 2018: Architektonický celek St Paul Street s starých kamenných staveb, malých obchodů, hotelů a kaváren, 16 června v Rabatu.
Architektura Rabat, Malta — Stock fotografie
Rabat, Malta - 16. června 2018: Chůze po úzké ulici města s nádherných vil a historické budovy, zdobené vyřezávanými girlandy, vzory a sochy, 16 června v Rabatu.
Walking v Rabatu, Malta — Stock fotografie
Ulice Il-Knisja l-Qadima (starý kostel) je ulice v historické části města s mnoha historickými budovami a zachovalé ruiny bývalého farního kostela, Tachov, Česká republika.
Stará ulice, Tachov, Česká republika — Stock fotografie
Mosta, Malta - 14. června 2018: Rušné dopravní Il-Kbira ulici, lemované starých domů, obchodů a kaváren, na 14 června v Mostě.
Mosta Malta Června 2018 Rušné Dopravní Kbira Ulici Lemované Starých — Stock fotografie
Staré město ulice se táhnou podél jeho kopcovitý reliéf, někdy těžké pro dlouhé procházky v důsledku mnoha výstupy a sestupy, měnící se navzájem, St Ursula street, Valletta, Malta.
Staré Město Ulice Táhnou Podél Jeho Kopcovitý Reliéf Někdy Těžké — Stock fotografie
Valletta, Malta - 17 červen 2018: Legendární průliv ulice s bary, kavárny a restaurace, živá hudba, zajímavé akce a turistické atrakce, 17 června v Vallettě
Valletta Malta Červen 2018 Legendární Průliv Ulice Bary Kavárny Restaurace — Stock fotografie
Chůze podél obrovské stěny staré univerzitní budovy, také známý jako Valletta Campus, protilehlé St Paul street, Valletta, Malta.
Chůze Podél Obrovské Stěny Staré Univerzitní Budovy Také Známý Jako — Stock fotografie
Rabat, Malta - 16. června 2018: Procházka historickým St Paul street, lemované starých obytných staveb, turistické obchody a kostely, 16 června v Rabatu.
Historické ulice Rabat, Malta — Stock fotografie
Rabat, Malta - 16. června 2018: Prozkoumejte bludiště úzkých ulicích během líný procházky s výhledem na maltské balkony a světlé dřevěné dveře, 16 června v Rabatu.
Bludiště úzkých uliček, Rabat, Malta — Stock fotografie
Malebné dřevěné maltských balkony, s různými barvami, jsou tradiční architektonický detail historických staveb, St Paul street, Valletta, Malta.
Malebné Dřevěné Maltských Balkony Různými Barvami Jsou Tradiční Architektonický Detail — Stock fotografie
Valletta, Malta - 17 červen 2018: Průnik ulice staré divadlo a staré mincovny s rohu sochy St Elias a Panny Marie z hory Karmel, na 17 června ve Vallettě
Valletta Malta Červen 2018 Průnik Ulice Staré Divadlo Staré Mincovny — Stock fotografie
Valletta, Malta - 17 červen 2018: Úzká ulice Melita s středověkých vysokých budov, tine barů a kaváren, 17 června v Vallettě.
Valletta Malta Červen 2018 Úzká Ulice Melita Středověkých Vysokých Budov — Stock fotografie
Procházka městem je nejlepší volbou sledovat tradiční maltské balkony, zdobené vzory a vymalované v jasných barvách, Valletta, Malta.
Procházka Městem Nejlepší Volbou Sledovat Tradiční Maltské Balkony Zdobené Vzory — Stock fotografie
Senglea, Malta-19. června 2018: staré husté budovy v Victoria Street, ležící uprostřed horního města, 19. června v Senglea.
Husté budovy ve středu Senglea na Maltě — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Valletta, Malta - 17 červen 2018: Procházka úzkými St Paul street s zachovalé středověké kostely, domy s barevné dřevěné maltských balkony a mnoho zaparkovaných aut, na 17 června ve Vallettě." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4288x2848. Datum nahrání: 17. 8. 2018