Tsutenkaku Tower Osaka Japonsko — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Tsutenkaku Tower Osaka Japonsko — Stock redakční fotografie

OSAKA JAPAN - 3 JUNE, 2014: Tsutenkaku Tower entrance. Tsutenkaku Tower is a well-known landmark of Osaka located in the Shinsekai district.

 — Fotografie od TKKurikawa

Stejná série:

NAGOYA JAPAN - SEPTEMBER 26, 2014: Famous Yamachan Restaurant in Nagoya CBD - Yamachan is a izakaya chain specialising tebasaki (chiken wings) that has 72 stores nationwide.
Izakaya japonská restaurace — Stock fotografie
Tokio Japan – 22. května 2015 japonská loterie. Japonská loterie nabízí pro mnoho lidí formu zábavy.
Japonská loterie — Stock fotografie
NAGOYA JAPAN - 31 MAY, 2014:Osu Kannon Shopping arcade. Osu Kannon arcade is a poplar shopping area located next to Osu Kannon temple.
Nákupní pasáž Nagoya, Japonsko — Stock fotografie
Nagoya Japonsko-31. květen, 2014: velký obchod s fotoaparátem v Nagoyi. Big Camera je maloobchodní řetězec spotřební elektroniky v Japonsku založený v roce 1978..
Velký fotoaparát v Nagoji — Stock fotografie
Kanazawa Japan-14. červen 2014: Cercle K obchod s pohodlněním. Cercle K je japonský řetězec praktických obchodů založený in1951 v Texasu USA.
Cercle K samoobsluze Japonsko — Stock fotografie
Kjóto, Japonsko - 04. května 2018: Neznámí lidé návštěva Maizuru roztrhl roztrhl centrum rybí trh.
Kjóto Japonsko Května 2018 Neznámí Lidé Návštěva Maizuru Roztrhl Roztrhl — Stock fotografie
Tokio Japan-9. května 2015 neidentifikovaný lid navštíví rybí trh Tsukiji. Trh Tsukiji je největším trhem v Tokiu..
Railway Station Tokio Japonsko — Stock fotografie
KYOTO JAPAN - 1 JUNE, 2014: Yodobashi Camera department store. Yodobashi Camera is a chain store mainly selling electronic products with 21 stores in Japan.
Yodobashi kamery Kyoto, Japonsko — Stock fotografie
Kao-siung Tchaj-wan - 13. prosince 2016: Neznámých lidí cestování na Gushan Ferry Pier. Gushan Ferry Pier spojuje Cijin ostrovem a pevninou Tchaj-wan.
Gushan Ferry Pier Kaohsiung Tchaj-wan — Stock fotografie
Ósaka Japan-3. červen, 2014: Yoshinoya Gyudon Restaurant. Yoshinoya je japonský řetězec rychlého občerstvení a největší řetěz gyudonu, hovězího mísa.
Yoshinoya Gyudon restaurace Japonsko — Stock fotografie
Tokio Japan-8. květen 2015, slavný nákupní centrum Shibuya Parco v Shibuya. Shibuya je známá jako jedno z módních Center Japonska pro mladé lidi a jako hlavní noční život.
Shopping Shibuya Tokyo — Stock fotografie
Takayama Japan-23. září 2014: restaurace Hida hovězí v Takayamě Japonsko – hovězí maso Hida je specifický název, který se uvádí na hovězí maso z japonského skotu vychovaných v Gifu.
Hida hovězí restaurace Takayama — Stock fotografie
OSAKA JAPAN - 3 JUNE, 2014: Unidentified people shop at Tenpozan Market Place. Tempozn Harbour village is a popular tourist destination offering Ferris wheel and Kaiyukan aquarium.
Tenpozan trh nákupní centrum Osaka Japonsko — Stock fotografie
Tokio Japonsko - 10 prosince 2018: Denpouin ulice v Asakasa Tokio Japonsko.
Tokio Japonsko Prosince 2018 Denpouin Ulice Asakasa Tokio Japonsko — Stock fotografie
Ósaka Japan-3. červen, 2014: sushi restaurace v Dotonbori Entertainment District. Dotonbori je jedním z hlavních turistických destinací v Ósace.
Sushi shop v Dotonbori Osaka Japonsko — Stock fotografie
Tokio Japonsko-8. května 2015 neidentifikovaná dívka hraje s mobilem na stanici Harajuku. Harajuku je známá jako centrum japonské kultury mládeže a módy a nakupování.
Harajuku train station Tokyo Japan — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Tsutenkaku Tower Osaka Japonsko" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3448x5049. Datum nahrání: 20. 10. 2014