Travel on the Lijang River, Guilin, China. — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Travel on the Lijang River, Guilin, China. — Stock redakční fotografie

Guilin, China - May 19, 2010: A boatman manuevers a bamboo raft travels on the Lijang River. Bamboo rafts fitted with seats powered by a small motor provide transportation for villagers and tourists on the Lijang River in Guilin, China.

 — Fotografie od chenws

Stejná série:

Guilin, China - May 19, 2010: A boatman manuevers a bamboo raft waits for customer at the river bank. Bamboo rafts fitted with seats powered by a small motor provide transportation for villagers and tourists on the Lijang River in Guilin, China.
Travel on the Lijang River in Guilin, China — Stock fotografie
Guilin, China - May 19, 2010: A boatman in a bamboo raft waits for customer at the river bank. Bamboo rafts fitted with seats powered by a small motor provide transportation for villagers and tourists on the Lijang River in Guilin, China.
Travel on the Lijang River, Guilin, China. — Stock fotografie
Guangxi, Čína-19. května 2010: farmář si bere buvola na procházku po rýžovišti před vesnicí v Guangxi v Číně. Zemědělství ve venkovských oblastech Číny je stále závislé na tradičním používání zvířat pro zemědělskou práci.
Farm work in Guangxi, China. — Stock fotografie
Pohled na kopcích a lijiang řeka v guilin, Čína
Hory a řeky lijiang v guilin — Stock fotografie
Nehybných vod v jezeře je zrcadlovým odrazem k budovám a vzdáleným kopcům. Guilin je slavné turistické město v provincii Guangxi v jižní Číně..
Město Yangshuo, Čína — Stock fotografie
XIAPU, CHINA - JUNE 4, 2015: Fishermen's boats anchored near the shore at a fishermen's village. Xiapu is a major fishermen's port and has an important seafood farming industry in XIAPU, CHINA on JUNE 4, 2015
Fishermen's boats in Xiapu, China — Stock fotografie
Guilin, Čína-20. května 2010: trajekty kotvíce na březích řeky Lijiang v Guilin, Čína dne 20. května 2010
Transportation on the Lijang River — Stock fotografie
Guilin, China - May 19, 2010: An elderly farmer tends to his herd of cattle at the banks of the Lijang River in Guilin, China. Traditional farming in rural China still rely on the use of buffaloes to do the heavy farm work.
Famer and his buffalo — Stock fotografie
Říční Průvodce přivede bambusový vor v lese v Chiang Mai, Thajsko.
Bamboo rafting in China — Stock fotografie
Tichá voda v jezeře nabízí zrcadlový odraz parku, budov a vzdálených kopců. Guilin je slavné turistické město v provincii Guangxi v jižní Číně..
Město Yangshuo, Čína — Stock fotografie
Údolí byly zaplněny cihlovými domy a chatami, které se obvykle našly v krasových geologických kopcích a vápencových pahorcích v Guilinu, v Číně.
Traditional village in rural China — Stock fotografie
Sítě velkého krabského statku v moři. Akvakultura je významná ekonomika na východním pobřeží přímořských městeček Xiapu..
Crab farming in Xiapu County, China — Stock fotografie
Neloupaná pole a zemědělská půda v Guangxi, Čína.
Farmland in Guangxi, China. — Stock fotografie
Xing Ping město s malebným pozadím krasové topografie sestávající z vápencových výběžků a kopců.
Xing ping town in China — Stock fotografie
XIAPU, CHINA - JUNE 4, 2015: Fishermen's boats anchored near the shore at a fishermen's village. Xiapu is a major fishermen's port and has an important seafood farming industry in XIAPU, CHINA on JUNE 4, 2015
Crab farming in Xiapu County, China — Stock fotografie
Cca 2007 - vietnam: pohled na tradiční zemědělské pozemky a domy na venkově Vietnamu.
Tradiční zemědělské pozemky a domy ve Vietnamu. — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Travel on the Lijang River, Guilin, China." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3461x2258. Datum nahrání: 23. 10. 2015