Kamenná kašna květina v Vdnkh park, Moskva — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Kamenná kašna květina v Vdnkh park, Moskva — Stock redakční fotografie

Moskva - 29. červenec 2016: Kamenný květ fontána v výstavy úspěchů národního hospodářství (Vdnkh). Tato kašna byla postavena v roce 1954.

 — Fotografie od scaliger

Stejná série:

Kámen květinová fontána v výstavy úspěchů národního hospodářství (Vdnkh) v Moskvě, Rusko. Tato kašna byla postavena v roce 1954.
Kámen květinová fontána, Moskva — Stock fotografie
Moskva - 29. červenec 2016: Kamenný květ fontána v výstaviště All-Russia (Vdnkh). Tato kašna byla postavena v roce 1954.
Kámen květinová fontána výstaviště All-Russia (Vdnkh — Stock fotografie
Kaskáda Grand v Peterhof Palace. Petrohrad, Rusko
Kaskáda Grand v Peterhof paláci, St Petersburg — Stock fotografie
Moskva - 29. červenec 2016: Kamenný květ fontána v výstavy úspěchů národního hospodářství (Vdnkh). Tato kašna byla postavena v roce 1954.
Kámen květinová fontána v Moskvě — Stock fotografie
Hrad Sforza a krásná fontána v noci, Milán, Itálie. Hrad postavil Sforza, vévoda z Milána. Je to slavný orientační bod Milána. Stará architektura a turistické místo v Miláně za soumraku.
Hrad Sforza a krásná fontána v noci, Milán, Itálie — Stock fotografie
St Petersburg, Rusko - 15 června 2014: Grand kaskáda v Palace Peterhof (Petrodvorets). Palác Peterhof součástí světového dědictví UNESCO.
Kaskáda Grand v Peterhof paláci, St Petersburg — Stock fotografie
St Petersburg, Rusko - 15 června 2014: Peterhof Palace (Petrodvorets) s Grand Cascade. Palác Peterhof součástí světového dědictví UNESCO.
Palác Peterhof v St Petersburg, Rusko — Stock fotografie
St Petersburg, Rusko - 15. června 2014: Grand kaskáda v Peterhof Palace. Samson fontána v popředí. Palác Peterhof součástí světového dědictví UNESCO.
Peterhofský palác v Petrohradě, Rusko — Stock fotografie
Fontány v petrodvorets v peterhof, Petrohrad, Rusko
Fontány v petrodvorets v peterhof, Petrohrad — Stock fotografie
Kaskáda Grand v Peterhof Palace. Petrohrad, Rusko
Kaskáda Grand v Peterhof paláci, Petrohrad — Stock fotografie
Moskva - 29. červenec 2016: Turisté se odpočívá nedaleko Rejsek květinové výstavy z úspěchů národního hospodářství (Vdnkh). Tato kašna byla postavena v roce 1954.
Park výstavy úspěchů národního hospodářství, Mosc — Stock fotografie
Pohled na alexandre iii most v Paříži. Alexandre iii most je jedním z nejnavštěvovanějších turistických destinací v Paříži.
Most Alexandre III v Paříži — Stock fotografie
Řím, Itálie - 8 května 2014: The Fountain Naiads na Piazza della Repubblica.
Fontána Naiád v Římě — Stock fotografie
Sforza Castel (Castello Sforzesco) v noci v Miláně, Itálie. Tento hrad byl postaven v 15. století Francesco Sforza, vévoda milánský.
Castel Sforza v noci v Miláně, Itálie — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Kamenná kašna květina v Vdnkh park, Moskva" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4000x2637. Datum nahrání: 30. 10. 2016