Gotický styl Tsaritsyno královské rezidence — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Gotický styl Tsaritsyno královské rezidence — Stock redakční fotografie

Moskva, Rusko-10, 2015: Tsaritsyno královské rezidence je jedním z nejzajímavějších městských orientačních bodů, pěkné místo, kde strávit den, užívat si památek a přírody, 10. května v Moskvě.

 — Fotografie od efesenko

Stejná série:

Moskva, Rusko-10, 2015: gotická brána s kosickými galeriemi na každé straně, táhnoucí se od Velkého paláce carského sídla v královské rezidenci k kuchyňským čtvrtinám, 10. května v Moskvě.
Gotická brána — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: Panorama velkého paláce Tsaritsyno císařského rezidence, proslulého muzea a výstavního komplexu obklopeného velkým parkem, 10. května v Moskvě.
Císařské sídlo Tsaritsino — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: krytá galerie s dekorovaným obloukem spojuje Grand Palace a kuchyň (Houbovský dům) Tsaritsyno Royal Estate, 10. května v Moskvě.
Procházka v Caritsyno — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: kuchyňské čtvrti Tsaritsyno Royal Estate obklopené ozdobným plotem s cihlovými sloupy, dekorované Gothickým stylem, 10. května v Moskvě.
Brána do Tsaritsyna chlebovníku — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: piknik na trávníku s výhledem na Grand Palace Caritsyno císařského rezidence, 10. května v Moskvě.
Můžete relaxovat na trávníku — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: dekorativní brána slouží také jako krytá Galerie mezi Grand Palace a kuchyňským čtvrtím (Houbovským domem) společnosti Tsaritsyno Royal Estate, 10. května v Moskvě.
Galerie u carského chlebovníku — Stock fotografie
Instytutská ulice v Lypkách s nádherným Empire Style National Bank of Ukraine building, Kyjev, Ukrajina
Instytutská Ulice Lypkách Nádherným Empire Style National Bank Ukraine Building — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: lavičky kolem budov Tsaritsyno císařského rezidence jsou ideálním místem pro relaxaci a potěšení z nádherných výhledů, 10. května v Moskvě.
Soubor Caritsyno — Stock fotografie
Krásný zelený dům ve starém městě ve východním stylu s mnoha zakřivené prvky, Oděsa, Ukrajina.
Zelený dům — Stock fotografie
Moskva, Rusko-10, 2015: třetí kavalérie s poloprůčelím, vyzdobená s fretwork, 10. května v Moskvě.
Fasáda budovy kavalerie — Stock fotografie
Byl postaven na počátku dvacátého století, její styl je inspirován paláců italské renesance, Kyjev, Ukrajina. také muzeum peněz národní banky Ukrajiny se nachází zde.
Budova národní banky Ukrajiny — Stock fotografie
Elegantní historické Lieberman zámek (Dům spisovatelů Ukrajiny), který se nachází na Bankova ulici, Lypky, Pechersk, Kyjev, Ukrajina
Elegantní Historické Lieberman Zámek Dům Spisovatelů Ukrajiny Který Nachází Bankova — Stock fotografie
Tbilisi, Gruzie - 2. června 2016: Procházka podél stinných Rustaveli Avenue s výhledem na verandě, opery a baletu divadla, v červnu 2 v Tbilisi.
Jděte podél Rustaveli Avenue v Tbilisi — Stock fotografie
Oděsa, Ukrajina - 17 května 2015: Styl architektury města je směsicí mnoha stylů z různých dobových 17 .května v Oděse.
Krásné město architektura — Stock fotografie
Zelený trávník v Martově poli, která byla cvičiště pro kontroly vojsk a dnes se staly významné oblasti v centru města, St Petersburg, Rusko.
Pole Marsu v St Petersburg — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Gotický styl Tsaritsyno královské rezidence" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 6299x2395. Datum nahrání: 12. 10. 2016