Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Bouřící se startovní čáry — Stock redakční fotografie

Arcadia, ca - únor 16: žokej joel rosario pravomoci "předat PIKO" druhé místo skončit v 4. závodu na historických santa anita park na 16 únoru 2014 v arcadia, ca.

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, ca - březen 8: divoký (5), s joe talamo, vlákna konce jeho dívka v centru santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: "es luna", pod žokej jonathan římské, soutěží v tvrdí závodu na historických santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: longshot "nom." vyhraje reklamující závodu na historických santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: žokej alonso quinonez a warren casper bouře po vnějšku předjet joe talamo a římské šílení a vyhrál první závod v centru santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, CA - 2.února: Síň slávy žokejem gary Stevens (černé víčko) pilotů "Ti pravdu" na své první vítězství v Santa Anita Park na 02.02.2013 v Arcadia, ca.
Tiz pravdu vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca-9 ledna 2016: Žokej Mario Gutierrez (zelené víčko) pilotuje "Si Denman Call" na své první vítězství v Santa Anita závodní trať v Arcadia, Ca.
Racing pro své první vítězství — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: síň slávy žokej gary stevens pilotů "velké horké" k vítězství v santa maria sázky v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Velké horké vítězství santa maria sázky — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokej kevin krigger piloti "sweetrayofsunshine" na její třetí rovnou vyhrát v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Sweetrayofsunshine Wins! — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokej Agapito Delgadillo piloti "Nusret" k vítězství v obětech závodě v Santa Anita Park v Arcadia, Ca.
Závodní k vítězství — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 18: graeme sušenky s jose ortiz, až k získat její první závod na saratoga race kurzu 18 července 2014 v saratoga springs, ny.
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 20: daňové balíček (žokej irad ortiz se) přestávky jeho dívka, vyhrál první závod v saratoga race course na 20 července 2014 v saratoga springs, ny.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca - Feb 7: Žokej Martin Garcia (modré víčko) a do "Města" předběhnout Gary Stevens a "Palebné linie" vyhrál Robert B. Lewis Stakes v centru Santa Anita Park na 7 února 2015 v Arcadia, Ca.
Dortmund vyhrál Robert B. Lewis sázky — Stock fotografie
Ozone park, ny - apr 6: žokej irad ortiz, jr. piloti "swagger jack" (6) k vítězství v carter handicap na akvadukt park 6. dubna 2012 v Salt Lake City, ny.
Swagger jack vyhrává carter handicap — Stock fotografie
Arcadia, Ca-9 ledna 2016: Žokej Santiago Gonzalez (#7) pilotuje "Slavnost materiál" pro své první vítězství v Santa Anita závodní trať v Arcadia, Ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokejů break od brány na trávník závod v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca. konečný vítěz je tyler baze (bílý uzávěr) a "dynamic host".
Brána přestávka na trávník závod — Stock fotografie
Ozone park, ny - apr 6: žokej joel rosario piloti 3-letá klisna úzké otvory (2) k vítězství v gazela sázky na akvadukt park 6. dubna 2012 v Salt Lake City, ny.
Zavřít poklopy wins gazela sázky — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Bouřící se startovní čáry" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 5472x2736. Datum nahrání: 19. 2. 2014