Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Bouřící se startovní čáry — Stock redakční fotografie

Saratoga springs - sept 1: žokej joel rosario piloti "šíje" na druhé místo skončit v příspěvku závodě v saratoga race course 1 září 2012 v saratoga

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, ca - březen 8: "es luna", pod žokej jonathan římské, soutěží v tvrdí závodu na historických santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Rozmáznout závodní jezdce a koně
Konečné furlong — Stock fotografie
Arcadia, ca - jan 17: pole plnokrevníka koně přestávky od brány v obětech závodu na historických santa anita park na 17 ledna 2013 v arcadia, ca.
Z brány — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: divoký (5), s joe talamo, vlákna konce jeho dívka v centru santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca-9 ledna 2016: Žokej Santiago Gonzalez (kaštanová SZP) boduje se zvenčí na cestě k získání příspěvku závod na palubě "Velké pneumatiky" v Santa Anita závodní trať v Arcadia, Ca.
Surging Down the Homestretch — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokej rafael bejarano pilotů "midnight štěstí" (šedý kůň) na své první vítězství v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Arcadia, CA - 2.února: Síň slávy žokejem gary Stevens (černé víčko) pilotů "Ti pravdu" na své první vítězství v Santa Anita Park na 02.02.2013 v Arcadia, ca.
Tiz pravdu vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Saratoga springs - sept 1: žokej ramon dominguez (oranžová čepice) piloti "startovací měsíc" na své první vítězství v v saratoga race course 2 září 2012 v saratog
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca - Feb 7: Žokej Corey Nakatani průvodce "Cyrus Alexander" vítězství v první dostih v centru Santa Anita Park na 7 února 2015 v Arcadia, Ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: síň slávy žokej gary stevens pilotů "velké horké" k vítězství v santa maria sázky v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Velké horké vítězství santa maria sázky — Stock fotografie
Jamajka, ny - 7. dubna: le bernardin a michael luzzi (kaštanová/bílé víčko) daleko odbočíte na cestě k vítězství příspěvek závod na akvadukt trati na 7 dubna 2012 na Jamajce, ny.
Brát zatáčky — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: žokej efrain hernandez a "marina martini" soutěžit v první dostih na historické santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Rozmáznout závodní kůň — Stock fotografie
Koně a žokejové závodí na cílovou čáru. Snímek pomalé rychlosti závěrky pro zvýšení efektu pohybu.
Bouřící se homestretcj — Stock fotografie
Arcadia, CA - 16.února: žokejové odbočíte a hlavou dolů na homestretch ve třetí závod v Santa Anita Park na 16.února 2013 v Arcadia, cca konečný vítěz je Kevin krigger (mimo) a "střední a východní Evropy je rok".
Závodní kolem zatáčky — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 20: daňové balíček (žokej irad ortiz se) přestávky jeho dívka, vyhrál první závod v saratoga race course na 20 července 2014 v saratoga springs, ny.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, CA - 12.ledna: Síň slávy žokej Mike Smith (modrá čepice s hvězdou) pilotů "krmena biz" k vítězství v San Fernando zájmy v Santa Anita Park na 12.01.2013 v Arcadia, CA.
"Fed BIZ "vyhrává sázky na San Fernando" — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Bouřící se startovní čáry" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4486x2770. Datum nahrání: 4. 9. 2012