Jihokorejské Herečka Clara Lee Vlevo Čínská Herečka Dai Lele Zúčastnit — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Jihokorejské herečka Clara Lee, vlevo a čínská herečka Dai Lele zúčastnit propagační akce pro svého nového filmu "Někdo to rád horké" v Šanghaji, Čína, 19. prosince 2016. — Stock redakční fotografie

Jihokorejské herečka Clara Lee, vlevo a čínská herečka Dai Lele zúčastnit propagační akce pro svého nového filmu "Někdo to rád horké" v Šanghaji, Čína, 19. prosince 2016.

 — Fotografie od ChinaImages

Stejná série:

Čínské herečky Zhang Ziyi, vlevo a Fan Bingbing jsou vidět na premiéře filmu Sophies pomsta, v Šanghaji, Číně, úterý, 11. srpna 2009.
Čínské Herečky Zhang Ziyi Vlevo Fan Bingbing Jsou Vidět Premiéře — Stock fotografie
(Zleva) tchajwanský herec Wallace Huo, čínská herečka Zhou Xun a tchajwanský Herec Eddie Peng se zúčastní premiéry pro svůj nový film "náš čas přijde" v Pekingu, Čína, 27. června 2017.
Zleva Tchajwanský Herec Wallace Huo Čínská Herečka Zhou Xun Tchajwanský — Stock fotografie
(Zleva) Tchajwanská herečka Amber kuo, Čínská ředitelka Guo Jingming a herečka Yang mi úsměv během tiskové konference pro film "Tiny Times 4,0" v Pekingu, Čína, 15. května 2015.
Zleva Tchajwanská Herečka Amber Kuo Čínská Ředitelka Guo Jingming Herečka — Stock fotografie
Čínské herečky Yao Chen, doprava a Tang Yan mluvit při slavnostním zahájení pro 23 Peking College Student filmovém festivalu v Pekingu, Čína, 9 duben 2016.
Čínské Herečky Yao Chen Doprava Tang Yan Mluvit Při Slavnostním — Stock fotografie
Tchajwanský hostitele a herec Chris Wang, levý, zpěváci a herečky Alan jang, druhá vlevo a Lin Yanrou, pravdu a další herci z filmu "Nekonečné noci v Aurora" představují na tiskové konferenci 2014 Taipei Golden Horse Film Festival
Tchajwanský Hostitele Herec Chris Wang Levý Zpěváci Herečky Alan Jang — Stock fotografie
(Zleva) čínský herec Zhang Yi, herečka Hao Lei, hongkongský režisér Peter Chan, čínská herečka Zhao Wei, herci Huang Bo a Tong Dawei pózují během tiskové konference k označení dokončení natáčení svého nového filmu, drahý dítě, v Beiji
Zleva Čínský Herec Zhang Herečka Hao Lei Hongkongský Režisér Peter — Stock fotografie
Čínské herečky Zhang Ziyi (L) a Fan Bingbing představují při premiéře svého nového filmu, Sophies pomsta, v Pekingu, Čína, neděle, srpen 9, 2009.
Čínské Herečky Zhang Ziyi Fan Bingbing Představují Při Premiéře Svého — Stock fotografie
(Zleva) jihokorejský herec Kim Dong-wook, model a herec Kim Jae-wook a herečka Jung Eun-Chae se zúčastní tiskové konference pro nový televizní seriál "Guest" v Soulu v Jižní Koreji, 6. září 2018.
Zleva Jihokorejský Herec Kim Dong Wook Model Herec Kim Jae — Stock fotografie
Prodavačka představují na jevišti během 14 Čína Digital Entertainment Expo, také známý jako Čína radost 2016, v Šanghaji, Číně, 28 Červenec 2016
Prodavačka Představují Jevišti Během Čína Digital Entertainment Expo Také Známý — Stock fotografie
Hongkong herečka Angelababy zúčastní tiskové konference pro vysílání čínská videoplatformy online iqiyi robot boj reality show "Souboj robotů" v Pekingu, Čína, 15 března 2018.
Hongkong Herečka Angelababy Zúčastní Tiskové Konference Pro Vysílání Čínská Videoplatformy — Stock fotografie
Čínská herečka Jang Mi navštěvuje premiéra událost pro svůj nový film "Obnovit" v Pekingu, Čína, 25 června 2017.
Čínská Herečka Jang Navštěvuje Premiéra Událost Pro Svůj Nový Film — Stock fotografie
Jihokorejské herečka Clara Lee navštěvuje propagační akce pro svého nového filmu "Někdo to rád horké" v Šanghaji, Čína, 19. prosince 2016.
Jihokorejské Herečka Clara Lee Navštěvuje Propagační Akce Pro Svého Nového — Stock fotografie
(Zleva) Selina jen, Hebe Tien a Ella Chen z tchajwanské dívčí skupiny navštěvuje tiskovou konferenci na propagaci filmu "malý princ" jako dabing hvězd v Taipei, Tchaj-wanu, 7. října 2015.
Zleva Selina Jen Hebe Tien Ella Chen Tchajwanské Dívčí Skupiny — Stock fotografie
Čínská herečka Yuan Shanshan, pravdu a jihokorejských zpěvák a herec Park Chan-yeol Jižní Koreje čínský chlapec skupiny Exo premiéry zúčastní pro svého nového filmu "Ničí život je snadný" nebo "Tak jsem si vzala anti-fan" v Pekingu, Čína, 27 červen
Čínská Herečka Yuan Shanshan Pravdu Jihokorejských Zpěvák Herec Park Chan — Stock fotografie
Čínské Go superstar Ke Jie, pravdu, navštěvuje premiéra filmu "Hello Life" v Pekingu, Číně, 26 listopadu 2018.
Čínské Superstar Jie Pravdu Navštěvuje Premiéra Filmu Hello Life Pekingu — Stock fotografie
Hongkongská filmová herečka a zpěvačka Gillian Chungová se zúčastní premiéry filmu "Missing", zločinu a napětí v Hong Kongu, Čína, 9. listopadu 2019
Hongkongská Filmová Herečka Zpěvačka Gillian Chungová Zúčastní Premiéry Filmu Missing — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Jihokorejské herečka Clara Lee, vlevo a čínská herečka Dai Lele zúčastnit propagační akce pro svého nového filmu "Někdo to rád horké" v Šanghaji, Čína, 19. prosince 2016." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2988x1992. Datum nahrání: 15. 1. 2019