Serena Williams Sloužící Naomi Osaka Jejich Pěst Pochytali Zápas Miami — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Serena Williams sloužící k Naomi Osaka v jejich pěst pochytali zápas na Miami Open tenisový turnaj na mflorida Crandon Park, Key Biscayne, na 21. March2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka. — Stock redakční fotografie

Serena Williams sloužící k Naomi Osaka v jejich pěst pochytali zápas na Miami Open tenisový turnaj na mflorida Crandon Park, Key Biscayne, na 21. March2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka.

 — Fotografie od Wimbledon

Stejná série:

Carla Suarez Navaro sloužící k Andrea Petkovicová v čtvrt finálový zápas v Miami Open tenisový turnaj v kinematografii Park, Key Biscayne, Florida na 2 dubna 2015.Ms. Navaro vyhrál zápas v setech.
Tenis servis dotáhnout — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro ze Španělska se chystá udeřit na zpětná přihrávka ve čtvrt na poslední zápas s Andreou petkovickou při turnaji Miami Open v Crandon parku, Key Biscayne, na Floridě dne 2. dubna 2015.
Bekhend rakety zpět — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro, která servírují od Deuce soud během semifinále v Miami Open na Key Biscayne Floridu dne 2. dubna 2015.
Tenis slouží formulář — Stock fotografie
Naomi Osaka servírují Serena Williamsová v jejich prvním kole zápas na Miami Open tenisový turnaj na Floridě Crandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Paní Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2.
Naomi Osaka Servírují Serena Williamsová Jejich Prvním Kole Zápas Miami — Stock fotografie
Victoria Azarenka chystá zasáhnout návrat v jejím zápase proti Christine Bellis forehand na první den a první kolo Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní dřevo zápas 6-2,6-0.
Victoria Azarenka Chystá Zasáhnout Návrat Jejím Zápase Proti Christine Bellis — Stock fotografie
Naomi Osaka vrací Serena Williams sloužit v jejich prvním kole zápas na Miami Open tenisový turnaj v Crandon park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka.
Naomi Osaka Vrací Serena Williams Sloužit Jejich Prvním Kole Zápas — Stock fotografie
Německé ženy profesionální tenisový hráč sabine liswicki bít Běh forehand během její první kolo utkání na otevřené tenisové chanionships sony v kinematografii parku na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013. liswicki prohrál o skóre 6-3,3-6,6-4
Sabine liswicki bít forehand na útěku — Stock fotografie
Sabine liswicki Němka tenisový profesionální následující až po zasažení forehand během ztrácí úsilí v prvním kole zápas na sony otevřené tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Forhend následuje-přes formulář — Stock fotografie
John Isner obsluhující Kei Nikoshori během čtvrthodového utkání v Miami Open, Crandon Park tenisové centrum, Key Biscayne, Florida dne 2. dubna 2015. Pan Isner vyhrál v přímých sadách 6-4 6-3.
Power Tennis sloužit — Stock fotografie
Sabine Lisická Němka profesionální tenista napájení na její deset ACE slouží v ztrácí úsilí v prvním kole zápas na sony open tenisový turnaj na klíčové biscayne, na Floridě, na 20 march2013.
Energie sloužit — Stock fotografie
Tenisák dopad tenisová raketa tvář na dvou podal backhand shot.
Dva obouruční bekhend tenisová shot — Stock fotografie
Mladá tenistka po po provedení silný dva levák v profesionální tenisový zápas v jihovýchodní florida
Lady tenista — Stock fotografie
Japonský Kei Nikishori, který slouží Johnu Isnerovi ze Spojených států během dvoulůžkových a finských singlů v Miami Open tenis, Crandon Park Tennis Center, klíč Biscayne, Florida dne 2. dubna 2015. Pan Isner zvítězil v přímých sadách 6-4 6-3
Kei Nikoshori — Stock fotografie
Sabine Lisická Němka profesionální tenista bít moc sloužit během její ztrácí první kolo utkání na syna otevřené tenisový turnaj na kinematografii parku tennis center na klíčové biscayne, florida
Energie sloužit — Stock fotografie
Kei Nikoshori bít režijní smash během jeho čtvrtfinále shodovat s John Isner na americkém Miami na Floridě Crandon Park Tennis Center, Key Biscayne, na 2 2015 dubna. Isner pan zvítězila v setech 6-4 6-3.
Kei Nikoshori — Stock fotografie
John Isner obsluhující Kei Nishikori během čtvrtky poslední zápas v Miami Open na Kiscayne, Florida dne 2. dubna 2015. Isner vyhrál v rovných sadách 6-4 6-3
Pohyb služeb — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Serena Williams sloužící k Naomi Osaka v jejich pěst pochytali zápas na Miami Open tenisový turnaj na mflorida Crandon Park, Key Biscayne, na 21. March2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4928x3264. Datum nahrání: 22. 3. 2018