Serena Williamsová Chystá Bekhend Během Rally Naomi Osaka Jejich První — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Serena Williamsová chystá bekhend během rally s Naomi Osaka v jejich první nalezené shody nahoru na Miami Open tenisový turnaj na Floridě Brandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Paní Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2. — Stock redakční fotografie

Serena Williamsová chystá bekhend během rally s Naomi Osaka v jejich první nalezené shody nahoru na Miami Open tenisový turnaj na Floridě Brandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Paní Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2.

 — Fotografie od Wimbledon

Stejná série:

Carla Suarez Navaro sloužící k Andrea Petkovicová v čtvrt finálový zápas v Miami Open tenisový turnaj v kinematografii Park, Key Biscayne, Florida na 2 dubna 2015.Ms. Navaro vyhrál zápas v setech.
Tenis servis dotáhnout — Stock fotografie
Německé ženy profesionální tenisový hráč sabine liswicki bít Běh forehand během její první kolo utkání na otevřené tenisové chanionships sony v kinematografii parku na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013. liswicki prohrál o skóre 6-3,3-6,6-4
Sabine liswicki bít forehand na útěku — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro ze Španělska se chystá udeřit na zpětná přihrávka ve čtvrt na poslední zápas s Andreou petkovickou při turnaji Miami Open v Crandon parku, Key Biscayne, na Floridě dne 2. dubna 2015.
Bekhend rakety zpět — Stock fotografie
Sabine liswicki, Němka profesionální tenista nastavení zasáhnout forehand během jejího ztrácí zápas simona halep sony otevřené tenisové mistrovství, na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Raketa zpět — Stock fotografie
Victoria Azarenka chystá zasáhnout návrat v jejím zápase proti Christine Bellis forehand na první den a první kolo Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní dřevo zápas 6-2,6-0.
Victoria Azarenka Chystá Zasáhnout Návrat Jejím Zápase Proti Christine Bellis — Stock fotografie
Naomi Osaka chystá zasáhnout dva levák v jejím prvním kole zápas proti Serena Williams v Miami Open tenisový turnaj na Floridě Crandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. MS Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2.
Naomi Osaka Chystá Zasáhnout Dva Levák Jejím Prvním Kole Zápas — Stock fotografie
Sabine Lisická Němka profesionální tenista napájení na její deset ACE slouží v ztrácí úsilí v prvním kole zápas na sony open tenisový turnaj na klíčové biscayne, na Floridě, na 20 march2013.
Energie sloužit — Stock fotografie
John Isner obsluhující Kei Nikoshori během čtvrthodového utkání v Miami Open, Crandon Park tenisové centrum, Key Biscayne, Florida dne 2. dubna 2015. Pan Isner vyhrál v přímých sadách 6-4 6-3.
Power Tennis sloužit — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro podávající Azarenkovou během jejich ženy semi finále v Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 2 2015 dubna. Paní Navaro vyhrál v setech 6-3 6-4
Služba dotáhnout do konce — Stock fotografie
Sabine liswicki Němka tenisový profesionální následující až po zasažení forehand během ztrácí úsilí v prvním kole zápas na sony otevřené tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Forhend následuje-přes formulář — Stock fotografie
Mladá tenistka po po provedení silný dva levák v profesionální tenisový zápas v jihovýchodní florida
Lady tenista — Stock fotografie
Japonský Kei Nikishori, který slouží Johnu Isnerovi ze Spojených států během dvoulůžkových a finských singlů v Miami Open tenis, Crandon Park Tennis Center, klíč Biscayne, Florida dne 2. dubna 2015. Pan Isner zvítězil v přímých sadách 6-4 6-3
Kei Nikoshori — Stock fotografie
Kei Nikoshori bít režijní smash během jeho čtvrtfinále shodovat s John Isner na americkém Miami na Floridě Crandon Park Tennis Center, Key Biscayne, na 2 2015 dubna. Isner pan zvítězila v setech 6-4 6-3.
Kei Nikoshori — Stock fotografie
John Isner udeřil na přední stranu vítěze ve své čtvrtině poslední zápas proti Kei Nikoshori v Miami Open u Crandon Park Tennis Center, Key Biscayne, Florida 2. dubna 2015. Isner vyhrál v rovných sadách 6-4 6-3.
John isner — Stock fotografie
Tenisák dopad tenisová raketa tvář na dvou podal backhand shot.
Dva obouruční bekhend tenisová shot — Stock fotografie
Naomi Osaka vrací Serena Williams sloužit v jejich prvním kole zápas na Miami Open tenisový turnaj v Crandon park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka.
Naomi Osaka Vrací Serena Williams Sloužit Jejich Prvním Kole Zápas — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Serena Williamsová chystá bekhend během rally s Naomi Osaka v jejich první nalezené shody nahoru na Miami Open tenisový turnaj na Floridě Brandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Paní Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4928x3264. Datum nahrání: 22. 3. 2018