Terénní khaosan — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Terénní khaosan — Stock redakční fotografie

Bangkok, Thajsko - 1 listopadu 2013 - turisté jezdit thajské tuk-tuks na vlajky zdobené silnici blízko od khaosan road v Bangkoku v listopadu 2013. Bangkok je jedním z nejnavštěvovanějších turistických destinací a khaosan road je populární místo pro baťůžkáře.

 — Fotografie od AMzPhoto

Stejná série:

Bangalore, karnataka, Indie - prosinec 2006 - Silvestr na bangalore hlavní nákupní ulice v ulici brigáda.
Silvestr na Brigade Road — Stock fotografie
Bangalore, karnataka, Indie - prosinec 2006 - indické a turistické nakupující na bangalore hlavní obchodní úsek, brigáda silniční
Silniční brigáda — Stock fotografie
Bangalore, karnataka, Indie - listopad 2006 - přetížené silnici s dva-koláři (motocykly) a tříkolky (rikši) v centru města bangalore
Znečištění ovzduší z 2-4 kola — Stock fotografie
Mysore, karnataka, Indie - prosinec 2006 - indická tradeswoman prodej velké pytle namkeens (indické slané občerstvení) na venkovní trh na chamundi hill.
Namkeens někdo? — Stock fotografie
Bangalore, karnataka, Indie - listopad 2006 - skupina indických dětí školy šla domů na polní cestě po škole.
Bangalore školní děti — Stock fotografie
Bangalore, karnataka, Indie - prosinec 2006 - indiánka s těžkým břemenem větví po polní cestě v chudé oblasti v bangalore.
Pracovní indiánka — Stock fotografie
Bangalore, karnataka, Indie - prosinec 2006 - indické dospívající muži sedí v přední části jejich skopové řeznictví, čeká na zákazníka. odpadky a smetí, představují potenciální zdravotní riziko, je viditelná zvenčí budovy
Indické skopové mongers — Stock fotografie
Somnathapura, karnataka, Indie - prosinec 2006 - indického chlapce hrát s pneumatiky na dirt kola v chudé vzdálené indiánská vesnice.
Dětská hračka v pre-Gameboy krát — Stock fotografie
Bangalore, karnataka, Indie - prosinec 2006 - indické obchodní příprava a prodej čerstvých ryb z košíku dirty nabízenou bannerghatta silniční.
Indické ryby obchodník — Stock fotografie
Somnathapura, karnataka, Indie - prosinec 2006 - pouliční scény v indické vesnici somnathpura s mužem, který drží dítě a chlapec hraje s pneumatikou v pozadí.
Indiánská vesnice život — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Terénní khaosan" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 5184x3456. Datum nahrání: 5. 3. 2014