Nové bílé apple iphone 5 — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Nové bílé apple iphone 5 — Stock redakční fotografie

Kyjev, Ukrajina - 09.01.2013: Nový bílý Apple iPhone 5, šestá generace verze iPhone je tenčí a lehčí model s novou vysokým rozlišením, zobrazení na displeji 4-palcový.

 — Fotografie od bloomua

Stejná série:

Kyjev, Ukrajina - 11 května 2014: Studio záběr zbrusu nové černé Apple iphone 5s, nejvyspělejší smartphone v části řádku iphone. Vyvinutý společností Apple inc. a byla vydána na 20 září 2013.
Zbrusu nový Apple iphone 5s — Stock fotografie
KIEV, UKRAINE - MAY 20, 2014: Studio shot of brand new white Apple iPad Air, the most advanced digital tablet in part of the iPad line. Developed by Apple inc. and was released on November 1, 2013.
Zbrusu nový Apple ipad Air — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - 9 ledna 2013: nové černé apple iphone 5, šestá generace líčení of iphone je tenčí a lehčí model s novým s vysokým rozlišením, 4palcový displej.
Nový apple iphone 5 zadní strana — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - 9 ledna 2013: nové černé apple iphone 5, šestá generace líčení of iphone je tenčí a lehčí model s novým s vysokým rozlišením, 4palcový displej.
Apple iphone 5 s prázdnou obrazovkou — Stock fotografie
Kiev, Ukraine - September 29, 2014: Close-up shot of brand new Apple iPhone 5S and Google Nexus 5 smartphones isolated on white background.
Google Nexus 5 a Apple iphone 5s — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - prosinec 03, 2011: žena ruce držící apple ipad2 s domovskou stránku na obrazovce.
Domovská stránka iPad2 — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - 15. října 2011 - detailní Foto ipad podepsat vyráběných informacemi o apple ipad2 zadní zadním panelu.
Apple ipad znamení — Stock fotografie
Moderní mobilní smartphone s start obrazovky rozhraní izolované na bílém. zahrnout ořezovou cestu pro telefon a displej.
Chytrý telefon s start obrazovky rozhraní — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - 12. května 2014: Ženská ruka drží zbrusu nový černý Apple iphone 5s, nejvyspělejší smartphone v části řádku iphone. Vyvinutý společností Apple inc. a byla vydána na 20 září 2013.
Apple iphone 5s v ruce — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - prosinec 03, 2011: žena ruce držící apple ipad2 s domovskou stránku na obrazovce.
Drží ipad2 vertikální — Stock fotografie
Moderní mobilní smartphone s aplikací ikony na obrazovce. izolované na bílém. zahrnout ořezovou cestu pro telefon a displej.
Mobilní smartphone, samostatný — Stock fotografie
Kiev, Ukraine - September 24, 2014: Close-up shot of brand new Apple iPhone 5S showing apple.com website on a screen, featured new iOS8 operation system available for download.
IOS 8 ikonu na Apple iphone 5s — Stock fotografie
Moderní mobilní smartphone s rozbitými obrazovky izolovaných na bílém pozadí.
Mobilní telefon s rozbitou obrazovkou — Stock fotografie
Moderní mobilní smartphone s prázdnou obrazovkou izolovaných na šedém pozadí. zahrnout ořezovou cestu pro telefon a displej.
Mobilní telefon s prázdnou obrazovkou — Stock fotografie
Moderní digitální tabletový počítač s sociální media photostream rozhraní na obrazovce. izolované na bílém.
Digitální tablet s sociální mediální aplikace — Stock fotografie
Kyjev, Ukrajina - 25 ledna 2013: staré apple iphone 4 s nefunkční obrazovka, studio zastřelen. Apple iphone 4, vyvinutý společností apple inc. v červnu 2010.
Nefunkční apple iphone 4 — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Nové bílé apple iphone 5" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4400x6550. Datum nahrání: 20. 1. 2013