Musician holds trumpet — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Musician holds trumpet — Stock redakční fotografie

Godwar region, Indie-15. února: indický hudebník v kostýmu svatebních obřadů má na sobě trubku 15. února 2015 v Indii. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které se na několik dní budou pokračovat.

 — Fotografie od paulprescott

Stejná série:

Godwar region, Indie-15. února: mladý indický hudebník, který se obléká do svatebních kostýmu 15. února 2015 v Indii. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které pokračují několik dní..
Wedding ceremony musician poses — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února 2015 starší indický muž stojí vpředu u prázdné zdi na Rudém koberci na bílém oblečení a barevný Turban na svatbu 15. února 2015 v Indii..
Indian man poses — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února, mladý indický hudebník v kostýmu svatebních obřadů má mikrofon 15. února 2015 v Indii. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které trvají několik dní.
Wedding ceremony musician holds microphone — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února, mladý indický hudebník, oblečený do svatebních obřadů s vysokým kloboukem, se nachází 15. února 2015 v Indii. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které se na několik dní budou pokračovat.
Wedding ceremony musician poses — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února: starší indiánský muž stojí vpředu u prázdné zdi na Rudém koberci v bílé výbavě a barevný Turban 15. února 2015 v Indii. Následné zpracování s obilím, texturou a barevným efektem.
Man poses in-front of blank wall — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února indický hudebník v kostýmu svatebního obřadu má mikrofon 15. února 2015 v Indii. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které trvají několik dní.
Musician holds microphone — Stock fotografie
Kamalapuram, Indie - 03 únor: indické poutník s náboženskými náhrdelníky a bindi na kopci
Indické poutník — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února, v Indii se na svatebních obřadů koná mladý indický hudebník z 2015 15. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které pokračují několik dní..
Indian  musician poses — Stock fotografie
Godwar region, Indie-15. února, v Indii se na svatebních obřadů koná mladý indický hudebník z 2015 15. Manželství v Indii je plné rituálu a oslav, které pokračují několik dní..
Wedding ceremony musician poses — Stock fotografie
Jodhpur, Indie-únor 07: žena v tradičním oblečení a šálu, která kráčí po schodech dolů v únoru 07, 2015 v Indii. Vchod do kamene a dřevěné dveře se zlatými deskami jsou vyzdobeny stylem typickým pro region Rádžasthan.
Žena chůze po schodech. — Stock fotografie
Kamalapuram, Indie - 03 únor: indické poutník s šátkem v lungi a malované čelo na kopci
Indické poutník — Stock fotografie
Godwar region, Indie-12. února: starší Rabari s tradičním turbanem, oblečením a dlouhým plnovousem má Chillume 12. února 2015 v Indii. Následné zpracování s obilím, texturou a barevným efektem.
Rabari tribeswoman holds chillum — Stock fotografie
Godwar region, Indie-14. února, na ulici sedí dospělý indický muž s barevným turbanem a stočený knír. 14. února 2015 v Indii.
Indian man sits — Stock fotografie
Varanasi, Indie - 23. února: Dva Indiány oblečená v náboženské oblečení drží kobry v koších na 23 února 2015 v Indii. Post-zpracování, se obilí, textury a barvy.
Indické kluci drží kobry — Stock fotografie
Godwar region, Indie-14. února: rabariho Křovákem, který kouří Chillume, 14. února 2015 v Indii. Následné zpracování s obilím, texturou a barevným efektem.
Tribesman smoking  chillum — Stock fotografie
Kamalapuram, Indie - 03 únor: indické poutník s rukama modlila se poloze na vrcholu kopce
Indické poutník — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Musician holds trumpet" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2740x4125. Datum nahrání: 22. 7. 2015