Pohled na barvy na Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Pohled na barvy na Papui-Nové Guinei — Stock redakční fotografie

Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: původní polonahé ženy během příprav na Hagen show, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.

 — Fotografie od MichalKnitl

Stejná série:

Hagen show, Papua-Nová Guinea-přibližně srpen 2015: starý domorodec během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Muž s náušnici v Papuy-Nové Guineji — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca. srpen 2015: napůl nahá žena s bílou a červenou barvou na obličeji nosí klobouk z korálků a mraženců během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Zamračená žena v Papui-Nové Guineji — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: původní žena s červenou a bílou barvou na obličeji nosí klobouk vyrobený ze zelených listů během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Zenske pohled v Papui-Nové Guineji — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: mladý chlapec během show Hagen, Papua-Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Hrdý mladý muž na Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
WABAG, Papua-Nová Guinea-srpen 2015: domácí polonahý muž s velkým kloboukem s peřím a barvami na jeho tváři se radostně usměje do fotokamery během tradiční Enga kulturní show ve Wabagu, hlavním městě provincie Enga, Papua Nová Guinea. Dokumentární e
Radost z Papuy-Nové Guineje — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: mladý rodák během příprav na Hagen show, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Zvědavý chlapec v Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: původní polonahé ženy během příprav na Hagen show, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Žena s velkými mušlemi v Papui-Nové Guineji — Stock fotografie
WABAG, Papua-Nová Guinea-srpen 2015: fotografie domorodého napůl nahatého muže s červenými a žlutými barvami na tváři a těle na velkém černém klobouku s peřím a kožešinami a s mnoha náhrdelníky a trávou na rukou, které hrají při představení bubnování v průběhu tradice
Člověk během show Enga — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: původní žena během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Náhrdelník z mušlí na Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-přibližně srpen 2015: starý polonahý muž s bílým plnovousem a barvou na obličeji během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Půvab v Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: malý roztomilý chlapec s barvami na obličeji s velkými hnědýma očima během příprav na show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Velkýšilý chlapec v Papui-Nové Guineji — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca. srpen 2015: malý domorodec v tradičním kostýmu, který je vyroben z peří, leží na zemi a mraže se během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Malý chlapec v kostýmu na Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca. srpen 2015: napůl nahý muž při tanci Hagen show, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Mans pohled v Papui-Nové Guineji — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: původní žena s červenou, modrou a bílou barvou na obličeji nosí korálky v show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Blízký na Papuy Nové Guineji — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: původní žena během příprav na Hagen show, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Velký kostým na Papui-Nové Guinei — Stock fotografie
Hagen show, Papua-Nová Guinea-cca srpen 2015: mladá žena během show Hagen, Papua Nová Guinea. Dokumentární redakce.
Usmívající se mladá žena na Papui-Nové Guinei — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Pohled na barvy na Papui-Nové Guinei" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2000x3011. Datum nahrání: 30. 5. 2016