Ivan rakitic fc Barcelona — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Ivan rakitic fc Barcelona — Stock redakční fotografie

Ivan rakitic prezentace před domácí příznivci před gamper utkání mezi fc barcelona a klubu leon, 6-0, v srpnu 18, 2014, v camp nou, barcelona, Španělsko.

 — Fotografie od natursports

Stejná série:

Jeremy mathieu fcb v akci na gamper přátelské utkání mezi fc barcelona a klubu fc leon, konečné skóre 6: 0, na srpen 18, 2014, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Jeremy mathieu fc Barcelona — Stock fotografie
Lionel Messi celebrating his goal at the Spanish League match between FC Barcelona and Osasuna, final score 5 - 1, on January 27, 2013, in Barcelona, Spain.
Leo messi cíl oslava — Stock fotografie
Cesc fabregas fcb v akci na Ligu mistrů zápas mezi fc barcelona a ac Milán, 2-2, září 13, 2011, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Cesc Fabregas — Stock fotografie
Nou Camp fotbalový stadion, fotbal španělský pohár: Fc Barcelona - Real Betis, 5-0. V obrázku, Leo Messi, slaví gól. 12. ledna 2011 v Barceloně, Španělsko.
Messi oslavuje gól — Stock fotografie
FC barcelona otevřít dveře tréninkových sezení na miniestadi stadium, kde 13,200 diváků přišlo vychutnat pro barca praskliny. v obrázku, neymar jr v akci
Vektor beállítása silhouette kezek puffanás, "mint" jel-val sima árnyékban, elszigetelt fehér background — Stock fotografie
Cesc fabregas v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Cesc fabregas — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: lionel messi v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Lionel Messi — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: andres iniesta v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Andres Iniesta — Stock fotografie
Ivan Rakitic of FCB in action at Spanish League match between FC Barcelona and Celta de Vigo, final score 0-1, on November 1, 2014, in Camp Nou stadium, Barcelona, Spain.
Ivan Rakitic — Stock fotografie
Barcelona - 6. dubna: cristian tello v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Cristian tello fc Barcelona — Stock fotografie
Carles Puyol ohřívá up před španělského poháru utkání mezi Fc Barcelona a Real Betis, konečné skóre 5: 0. 12. ledna 2011 v stadionu Camp Nou, Barcelona, Španělsko.
Carles Puyol Fc Barcelona — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: lionel messi oslavuje gól v utkání španělské ligy mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Lionel messi oslavuje gól — Stock fotografie
Xavi hernandez fcb v akci na gamper přátelské utkání mezi fc barcelona a klubu fc leon, konečné skóre 6: 0, na srpen 18, 2014, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Xavi fc Barcelona — Stock fotografie
Eric abidal fcb v akci na utkání Ligy mistrů mezi fc barcelona a ac Milán, 2-2, září 13, 2011, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Eric abidal v akci — Stock fotografie
Mascherano ohřívá up před španělský pohár zápas mezi Fc Barcelona a Real Betis, konečné skóre 5: 0. 12. ledna 2011 v stadionu Camp Nou, Barcelona, Španělsko.
Mascherano Fc Barcelona — Stock fotografie
Cesc fabregas v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Fabregas fc Barcelona — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Ivan rakitic fc Barcelona" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3008x4512. Datum nahrání: 21. 8. 2014