Alexis sanchez fc Barcelona — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Alexis sanchez fc Barcelona — Stock redakční fotografie

Alexis sanchez (l) v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.

 — Fotografie od natursports

Stejná série:

Xavi hernandez v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Xavi hernandez v akci — Stock fotografie
Lionel messi fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Leo Messi — Stock fotografie
Lionel messi (r) fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Lionel messi v akci — Stock fotografie
Cristian tello (l) v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Cristian tello v akci — Stock fotografie
Dani alves (l) fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Dani Alves — Stock fotografie
Lionel messi (l) fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Lionel messi driblování — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: alexis sanchez v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Alexis Sanchez — Stock fotografie
Luis Suarez of FCB in action at Spanish League match between FC Barcelona and Celta de Vigo, final score 0-1, on November 1, 2014, in Camp Nou stadium, Barcelona, Spain.
Luis suarez — Stock fotografie
Lionel messi fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Lionel Messi — Stock fotografie
Dani Alves z Barcelony v akci během španělského poháru mezi FC Barcelona a Osasuna, konečné skóre 4-0, 4. ledna 2012 na stadionu Camp Nu, Barcelona, Španělsko.
Dani alves fc Barcelona — Stock fotografie
Xavi Hernandez z Barcelony v akci během utkání španělského poháru mezi FC Barcelona a Osasuna, konečné skóre 4 - 0, 4. ledna 2012 v Camp Nou stadionu, Barcelona, Španělsko.
Xavi fc Barcelona — Stock fotografie
Lionel Messi Fcb v akci v utkání španělské ligy mezi Fc Barcelona a Celta de Vigo, konečné skóre 0-1, na 1 listopadu 2014, v stadionu Camp Nou, Barcelona, Španělsko.
Lionel Messi — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: thiago alcantara v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Thiago Alcantara — Stock fotografie
David villa fcb v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
David Villa — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: diego costa v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Diego Costa — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: diego costa v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Diego Costa — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Alexis sanchez fc Barcelona" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3474x2989. Datum nahrání: 31. 1. 2014