Skóre! — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Skóre! — Stock redakční fotografie

Bridgeport, ct - březen 30: springfield falcons brankář paul dainton (#31) není schopen zablokovat puk jako bridgeport zvuku tygří tony romano posílá do sítě. zvuk tygři porazili sokolů 6-2 na webster banky arena v 30 březnu 2012 v bridg

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Bridgeport, ct - březen 30: bridgeport zvuku tygří scott howes (#13) bouchne cíl kolem Springfieldu falcon brankáře mike clemente, jako zvuk tygři porazit falcons 6-2 na březen 30, 2012 v Bridgeportu, ct.
Bodování cíl — Stock fotografie
Bridgeport, ct - březen 30: Wisharta (#6) pomáhá bridgeport zvuku tygři porazit springfield falcons. 6-2 na webster banky arena v 30 březnu 2012 v Bridgeportu, ct.
Útok po ledu — Stock fotografie
Bridgeport, ct - březen 30: brent wegner (tmavě jersey) springfield falcons bojuje o puk s trevor frischmon zvuk tygrů bridgeport jako zvuk tygři porazit springfield 6-2 na webster banky arena v 30 březnu 2012 v brid
Bojuje o puk — Stock fotografie
Mládeže baseball catcher kopečky nahoru nízká rozteč.
Pěkný kopeček! — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 19: pole pro závod příspěvek trávník přestávky od brány na historické saratoga dostihovou dráhu na 19 července 2014 v saratoga springs, ny. konečný vítěz je ďábelská láska (třetí zleva) a žokej joe rocco.
A jsou pryč dolů trávník hřiště! — Stock fotografie
Baseball catcher vyvolá na první metu zkontrolovat běžec.
Hoď do první! — Stock fotografie
Milford, Ct, Usa - 15 srpna 2015: A Bmx cyklista provádí překlopit na letní festival, jak diváci se podívat na.
BMX cyklista ve vzduchu — Stock fotografie
Mládež baseballové džbánek odevzdáním hřiště. úplný pohled, vertikální. rozhrnutými na tváři džbánek.
Odhodlaný baseballové džbánek — Stock fotografie
Arcadia, ca - dec 26: žokej garrett gomez (oranžové čepici) a "jimmy krédo" chopit vedení na cestě k vítězství v malibu sázky na historické santa anita park na dec 26, 2012 v arcadia, ca.
Jimmy vyznání výhry sázky malibu 2012 — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Síň slávy žokej Kent Desormeaux čeká na svého koně ve výběhu v Santa Anita Park v Arcadia, Ca.
Síň slávy žokej Kent Desormeaux — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: žokeje a plnokrevníky přerušení od brány první dostih na historické santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca. konečný vítěz je 6 "warren casper" a žokej alonso quinonez.
Santa anita park gate přestávka — Stock fotografie
Inglewood, ca - dec 8: žokej Josef talamo (black cap) piloti "rozhodli zázrak" vítězství v závodě příspěvek na trávník v hollywood park na prosinec 8, 2012 v inglewood, ca.
"Zvolený zázrak "vyhrává závod v povolenkami — Stock fotografie
Portrét plnokrevníka žokej veterán Viktor espinoza
Vítěz espinoza — Stock fotografie
Baseball hráči stojí výstraha čeká na hřišti.
Čekání na hřišti — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: pole plnokrevníky bouře se stráně jedinečný trávník hřiště v centru santa anita park na 16 únoru 2014 v arcadia, ca. konečný vítěz je "Ano neobvyklé" (žlutá maska) a žokej brice blanc.
Plnokrevníky bouře po svahu trávník hřiště — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Skóre!" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3903x2622. Datum nahrání: 2. 4. 2012