Čistokrevný žokej Josef talamo — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Čistokrevný žokej Josef talamo — Stock redakční fotografie

Arcadia, ca - 15. března: žokej Josef talamo čeká na svého koně ve výběhu v santa anita park v 15 březnu 2012 v arcadia, ca.

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, ca - únor 23: plnokrevníka žokej orlando mojica čeká na svého prvního koně, "jetbird", ve výběhu na historický závod vyhrál santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, dvojice..
Plnokrevníka žokej orlando mojica — Stock fotografie
Arcadia, Ca - Feb 7: Žokej Tyler Baze a "Sindys štěstí" zadejte trať pro první závod na historické Santa Anita Park na 7 února 2015 v Arcadia, Ca.
Plnokrevníka žokej tyler baze — Stock fotografie
Arkádie, CA-Dec 26: žokej Tyler baze čeká v přístavišti pro jeho koně "Rprettyboyfloyd", pro kůly Malibu v historickém parku Santa Anita, 26. prosince 2014 v Arcadia, CA.
Plnokrevníka žokej tyler baze — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: plnokrevníka žokej jose valdivia, jr. čeká na svého prvního koně v paddocku na historické santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Plnokrevníka žokej jose valdivia, jr. — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: čistokrevný žokej efrain hernandez čeká na svého prvního koně ve výběhu na historické santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Čistokrevný jocky frain hernandez — Stock fotografie
Ozone park, ny - apr 6: david cohen piloti 3-letý valach, "to jsem pobaví" na své první vítězství na akvadukt park 6. dubna 2012 v Salt Lake City, ny.
Winn svůj první závod — Stock fotografie
Inglewood, CA - 8.prosince: tyler Baze cval ven na palubu "vaundell" po pár vyhrál první závod v Hollywood Park na 08.12.2012 v Inglewood, CA.
Vaundell vítězí claimer — Stock fotografie
Arcadia, ca - 15. března: žokej kevin krigger piloti "maui značku" vítězství v tvrdí, závod v santa anita park 15 března 2012 v arcadia, ca.
Vzdouvající se až do konce — Stock fotografie
Arkádie, CA-Prosinec 26: žokej Paco Lopez čeká v turistickém prstenci pro svého koně, "Stonetastic" pro kůly La Brea v historickém parku Santa Anita 26. prosince 2014 v Arcadia, CA.
Čistokrevný žokej Paco Lopez — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: čistokrevný žokej edwin maldonado čeká na svého koně ve výběhu na historické santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Plnokrevníka žokej edwin maldonado — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokej rafael bejarano pilotů "midnight štěstí" na své první vítězství v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Saratoga Springs, Ny - Sept 5: Žokej John Velazquez piloti Rachel Valentina k vítězství v The Spinaway sázky v Saratoga Race Course na 5 září 2015 v Saratoga Springs, New York. Byl to že první sázky kobylku vyhrát.
Rachel je Valentina výhry sázky Spinaway — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Hall of Fame žokej Mike Smith piloti "Songbird" k vítězství v Las Virgenes kůly, 5 vítězství v počtu startů, v Santa Anita Park v Arcadia, Ca.
Pěvec vyhrává Las Virgenes sázky — Stock fotografie
ARCADIA, CA - JAN 24: Jockey Iggy Puglisi (green cap) pilots "Spirit Rules" to victory in The California Cup Sprint at historic Santa Anita Park on January 24, 2015 in Arcadia, CA.
Závod na drát — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: síň slávy žokej gary stevens pilotů "velké horké" k vítězství v santa maria sázky v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Velké horké vítězství santa maria sázky — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: čistokrevný žokej Birgi prat průvody na palubě "zaskočí" v historickém santa anita park. dvojice dokončil 1. v první dostih v santa anita park na 16 únoru 2014 v arcadia, ca.
Čistokrevný žokej Birgi prat — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Čistokrevný žokej Josef talamo" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2597x3646. Datum nahrání: 22. 3. 2012