Dani Alves — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Dani Alves — Stock redakční fotografie

Dani alves (2) v akci během španělský pohár zápas mezi fc barcelona a real betis, konečné skóre 5-0, 12. ledna 2011 v camp nou stadionu, barcelona, Španělsko.

 — Fotografie od natursports

Stejná série:

Dani alves (2) v akci během španělský pohár zápas mezi fc barcelona a real betis, konečné skóre 5-0, 12. ledna 2011 v camp nou stadionu, barcelona, Španělsko.
Dani Alves — Stock fotografie
Barcelona - 6. dubna: marc bartra v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Marc bartra fc Barcelona — Stock fotografie
Gerard deulofeu (uprostřed) v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Deulofeu fc Barcelona — Stock fotografie
Barcelona - 6. dubna: gerard deulofeu v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Gerard deulofeu fc Barcelona — Stock fotografie
Pepe Laveran RM v akci na španělský Superpohár poslední zápas mezi Fc Barcelona a Real Madrid, 3-2, 17. srpna 2011 v stadionu Camp Nou, Barcelona, Španělsko.
Pepe Laveran — Stock fotografie
Adriano correia fcb v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Adriano Correia — Stock fotografie
Sergi roberto fcb v akci na gamper přátelské utkání mezi fc barcelona a klubu fc leon, konečné skóre 6: 0, na srpen 18, 2014, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Sergi roberto fc Barcelona — Stock fotografie
Španělský pohár zápas: fc barcelona - real betis, 5-0. v obrázku, afellay v driblování akce. 12. ledna 2011 v Barceloně (Španělsko).
Ibrahim Afellay — Stock fotografie
Xavi Hernandez Fcb v akci na španělské ligy zápas mezi Fc Barcelona a Osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Xavi Hernandez — Stock fotografie
Angel Di Maria of RM in action at the Spanish Super Cup final match between FC Barcelona and Real Madrid, 3 - 2, on August 17, 2011 in Camp Nou stadium, Barcelona, Spain.
Angel Di Maria — Stock fotografie
Sergi roberto fcb v akci v copa del rey - španělský pohár -, zápas mezi fc barcelona a levante, 5-1 na intenzivní deště, 29 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Sergi roberto fc Barcelona — Stock fotografie
Adriano correia fcb v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Adriano correia fcb — Stock fotografie
Thiago alcantara fcb v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Thiago Alcantara — Stock fotografie
Cristiano Ronaldo of RM in action at the Spanish Super Cup final match between FC Barcelona and Real Madrid, 3 - 2, on August 17, 2011 in Camp Nou stadium, Barcelona, Spain.
Cristiano Ronaldo — Stock fotografie
Ivan rakitic fcb v akci na gamper přátelské utkání mezi fc barcelona a klubu fc leon, konečné skóre 6: 0, na srpen 18, 2014, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Ivan rakitic fc Barcelona — Stock fotografie
Cesc fabregas v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a rdc mallorca, konečné skóre 5: 0, na 6 dubna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Fabregas fc Barcelona — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Dani Alves" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2525x2659. Datum nahrání: 27. 7. 2014