Mobilní telefon — Stockový vektor

Mobilní telefon — Vektor

Mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné strakaté s různými ikonami a prvky. plochý design pro web, rozhraní, tisk, banner, reklamní.

 — Vektor od wowomnom

Stejná série:

Planety a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Planety a mobilní telefon — Stockový vektor
Mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné strakaté s různými prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Mobilní telefon — Stockový vektor
Bublinu a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Bublinu a mobilní telefon — Stockový vektor
Papírový dokument a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Papírový dokument a mobilní telefon — Stockový vektor
Klíč a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Klíč a mobilní telefon — Stockový vektor
Obrazovku monitoru a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Obrazovku monitoru a mobilní telefon — Stockový vektor
Krychle a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Krychle a mobilní telefon — Stockový vektor
Cloud a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Cloud a mobilní telefon — Stockový vektor
Bankovní karty a mobilního telefonu na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Bankovní karty a mobilního telefonu — Stockový vektor
Obrazovku monitoru na pozadí abstraktní barevné strakaté s různými ikonami a prvky. plochý design pro web, rozhraní, tisk, banner, reklamní.
Obrazovku monitoru — Stockový vektor
Geo lokace a mobilní telefon na abstraktní barevné šplouchání pozadí s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Geo lokace a mobilní telefon — Stockový vektor
Popisek a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Popisek a mobilní telefon — Stockový vektor
Štít a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Štít a mobilní telefon — Stockový vektor
Klíště a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Klíště a mobilní telefon — Stockový vektor
Peněženky a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Peněženky a mobilní telefon — Stockový vektor
Kurzor a mobilní telefon na pozadí abstraktní barevné cákance s jinou ikonu a prvky. plochý design pro web, tisk, banner, reklamní.
Kurzor a mobilní telefon — Stockový vektor

Informace o použití

Tento bezplatný vektorový obrázek "Mobilní telefon" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými právy na tisk a umožňuje vám používat stažené vektorové soubory pro zboží, další prodej produktů nebo bezplatnou distribuci.

Tento vektorový obrázek je možné zvětšit na libovolnou velikost. Můžete si jej zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4500x4500. Datum nahrání: 30. 3. 2014