Vítězství v závodě přídělů — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Vítězství v závodě přídělů — Stock redakční fotografie

Arcadia, ca - únor 23: čistokrevný žokej Josef talamo (bílý uzávěr) a "buckingham býk" vyhrát příspěvek závod na historické santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, ca - březen 8: divoký (5), s joe talamo, vlákna konce jeho dívka v centru santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: učeň žokej drayden van dyke (zelené víčko) vyhrává svůj druhý závod dne na palubě "předsedající spravedlnost" v historickém santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj druhý závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokeji Mike Smith (modrý uzávěr), Mario Gutierrez (fialový uzávěr) a Birgi Prat (oranžová/zlato SZP) závod v The San Antonio Stakes v Santa Anita Park v Arcadia, Ca. Eventual vítězem je Birgi Prat na palubě "Hoppertunity".
Šíje a krku dolů startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokejů boj až do konce v otázce Robert B. Lewis v Santa Anita Park v Arcadia, Ca. 1-2-3 je "Mor ducha" (mimo), "Strýček Lino", (uprostřed) a "Se skóre" (železniční).
Boj až do konce — Stock fotografie
Jamajka, ny - 7. dubna: gemologist a javier castellano (#6) moc po startovní čáry vyhrát dřevo památník na akvadukt závod sledovat na 7 dubna 2012 na Jamajce, ny.
Gemologist vyhrává woodward památník — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokej rafael bejarano pilotů "midnight štěstí" na své první vítězství v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: žokej veterán Viktor espinoza vodítka "california chrome" k drátu drát vítězství v san felipe sázky na historické santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Kalifornie chrome vyhrává san felipe sázky — Stock fotografie
Arcadia, Ca - Feb 7: Žokej Corey Nakatani a "Cyrus Alexander" zadejte kruhu vítězů poté, co vyhrál první závod v centru Santa Anita Park na 7 února 2015 v Arcadia, Ca. "Cyrus Alexander" je Santa Anita Derby a korunu kandidát.
Cyrus Alexander rozbije jeho Maiden — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Síň slávy žokej Mike Smith a "Songbird" vést pole poprvé stojí v The Las Virgenes Stakes v Santa Anita Park v Arcadia, Ca.
Závodit se startovní čáry — Stock fotografie
Inglewood, ca - Prosinec 15: žokej juan hernandez vodítka 2-letý "slyšet ghost" na své první vítězství v hollywood park na dec 15, 2012 v inglewood, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Elmont, ny - září 27: žokej jose ortiz vodítka belle gallantey snadné vítězství v Fúrie stakes v belmont parku v elmont, new york, na 27 září 2014. klisna v čele celou cestu a byl sám v cíli.
Belle gallantey vyhrává Fúrie sázky — Stock fotografie
Arcadia, ca - 2 2: žokej julien leparoux piloti "flashback" brána k drátu vítězství v robert b. lewis sázky v santa anita park na 2 únor 2013 v arcadia, ca.
Flashback vyhraje robert b. lewis sázky — Stock fotografie
Saratoga springs - sept 1: žokeji javier castellano a ramon dominguez soutěžit v třídě vzdát stakes v saratoga race course 1 září 2012 v saratog
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - 15. března: rafael bejarano a "sladce Drsnokřídlec" návrat na začátek poté, co vyhrál první závod v santa anita park 15 března 2012 v arcadia, ca.
Návrat do kruhu vítězů — Stock fotografie
Arkádie, CA-Jan 24: vítěz oceněný v Žokonu, Drayden Van Dyke, (stříbrná šedá Čapka) piloti "tentokrát vyhraju" na jeho dívčí vítězství v historické Santa Anitské parku 24. ledna 2015 v Arcadia, CA.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Inglewood, ca - dec 8: garrett gomez (modrý uzávěr) pilotuje 2-letý "zábavu" k vítězství v sázce hollywood starlet 500.000 dolarů v hollywood park na prosinec 8, 2012 v inglewood, ca.
Čistá zábava vyhrává hollywood starlet — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Vítězství v závodě přídělů" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4968x2760. Datum nahrání: 25. 2. 2014