Sergio busquets - Katalánská národní reprezentace — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Sergio busquets - Katalánská národní reprezentace — Stock redakční fotografie

The national football team of Catalonia beat Cape Verde 4-1 at the annual Christmas friendly match in Lluís Companys Olympic Stadium, Barcelona, with goals from Sergio Garcia (2), Bojan Krkic and Oriol Riera. In the picture, Sergio Busquets.

 — Fotografie od natursports

Stejná série:

The national football team of Catalonia beat Cape Verde 4-1 at the annual Christmas friendly match in Lluís Companys Olympic Stadium, Barcelona, with goals from Sergio Garcia (2), Bojan Krkic and Oriol Riera. In the picture, Cesc Fabregas in action.
Cesc fabregas - Katalánská národní reprezentace — Stock fotografie
Oliver torres (r) ze atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Oliver torres atletico de Madrid — Stock fotografie
Raul garcia atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Raul garcia atletico de Madrid — Stock fotografie
Adrian lopez atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Adrian lopez atletico de Madrid — Stock fotografie
Arda turan (r) ze atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Arda turan atletico de Madrid — Stock fotografie
Arda turan (r) ze atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Arda turan v akci — Stock fotografie
Filipe luis (r) atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Filipe Luis — Stock fotografie
The national football team of Catalonia beat Cape Verde 4-1 at the annual Christmas friendly match in Lluís Companys Olympic Stadium, Barcelona, with goals from Sergio Garcia (2), Bojan Krkic and Oriol Riera. In the picture, Sergio Garcia in action.
Sergio garcia - Katalánská národní reprezentace — Stock fotografie
The national football team of Catalonia beat Cape Verde 4-1 at the annual Christmas friendly match in Lluís Companys Olympic Stadium, Barcelona, with goals from Sergio Garcia (2), Bojan Krkic and Oriol Riera. In the picture, Bojan in action.
Bojan krkic - Katalánská národní reprezentace — Stock fotografie
David villa (r) ze atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
David Villa — Stock fotografie
Andres iniesta (8) v akci během španělský pohár zápas mezi fc barcelona a real betis, konečné skóre 5-0, 12. ledna 2011 v camp nou stadionu, barcelona, Španělsko.
Andres Iniesta — Stock fotografie
Cesc fabregas (l) fcb v akci v copa del rey - španělský pohár - utkání mezi fc barcelona a levante, 5-1 na intenzivní deště, na 29 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Fabregas v akci — Stock fotografie
Santa Coloma Gramenet, Barcelona, Španělsko, 25 listopadu 2017: Futsal španělské ligy zápas mezi Catgas Santa Coloma a Segovia, 2-3
Santa Coloma Gramenet Barcelona Španělsko Listopadu 2017 Futsal Španělské Ligy — Stock fotografie
Arda turan (r) ze atletico v akci na španělský pohár zápas mezi sant andreu a atletico de madrid, konečné skóre 0-4, na 7 prosinci 2013, v Barceloně, Španělsko.
Arda turan v akci — Stock fotografie
The national football team of Catalonia beat Cape Verde 4-1 at the annual Christmas friendly match in Lluís Companys Olympic Stadium, Barcelona, with goals from Sergio Garcia (2), Bojan Krkic and Oriol Riera. In the picture, Sergi Roberto in action.
Sergi roberto - Katalánská národní reprezentace — Stock fotografie
Někteří hráči v akci na rugby top14 francouzský ligový zápas mezi usap perpignan a toulon, konečné skóre 31-46, na 19 dubna 2014, v olympijském stadionu barcelona, Španělsko.
Ragbyový zápas usap vs toulon — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Sergio busquets - Katalánská národní reprezentace" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 1862x2520. Datum nahrání: 31. 12. 2013