Extrémní sbírka 25 kvalitní infografiky zázemí. — Stockový vektor

Extrémní sbírka 25 kvalitní infografiky zázemí. — Vektor

Extrémní kolekce 25 kvalitní infografiky zázemí. mnoho různých šablon, které jsou připraveny k zobrazení dat..

 — Vektor od DavidArts

Stejná série:

Sada různých návrhových prvků pro web nebo blog šablony
Sada různých návrhových prvků pro web — Stockový vektor
Šablona návrhu Infographic papír značkami. ideální k zobrazování informací, hodnocení a statistiky s originální a moderní styl.
Šablona pro grafický design s papírovými značkami. — Stockový vektor
Infographic design šablony kolekce s papírové štítky. nápad k zobrazování informací, hodnocení a statistiky s originální a moderní styl. 9 kusůインフォ グラフィック紙タグ付きデザイン テンプレートのコレクション。アイデア情報、ランキングおよび統計データの元とモダンなスタイルを表示します。9 個入り.
Infographic design šablony kolekce s papírové štítky. — Stockový vektor
Šablona návrhu jednu stránku webové stránky ploché ui. To zahrnuje spoustu plochých stlyle ikony, formulářů, záhlaví, footeer, menu, banner a prostor pro obrázky a ikony vše na jedné stránce.
Šablona návrhu webové stránky ploché ui. — Stockový vektor
Infografika komplexní rozložení přepínačů a ručně tažené skica pozadí pro analýzu dat a informací s řadou řešení k dispozici. Ideální pro prezentaci produktů, zboží hodnocení, hodnocení myšlenek a tak dále.
Infografika složité rozložení přepínačů — Stockový vektor
Sada moderní high-tech stylu vyhledávání bannery a webové záhlaví s různými značkami label pro váš text. stíny jsou všechny průhledné, takže můžete umístit na každém su
Moderní high-tech stylu vyhledávání nápisy — Stockový vektor
Šablona návrhu Infographic papír značkami. nápad k zobrazování informací, hodnocení a statistiky s originální a moderní styl. ilustrace
Šablona pro grafický design s papírovými značkami. — Stockový vektor
Šablony návrhů osy infographic sada 2. papír značkami. nápad k zobrazování informací, hodnocení a statistiky s originální a moderní styl.
Šablony návrhů osy infographic sada 2. — Stockový vektor
Šablona pro grafický design s papírovými značkami. Nápad zobrazit informace, hodnocení a statistiky s orginálním a moderním stylem.
Šablona pro grafický design s papírovými značkami. — Stockový vektor
Šablona návrhu Infographic s povrchem skla. ideální k zobrazování informací, hodnocení a statistiky s originální a moderní styl.
Šablona návrhu Infographic skleněné povrchy. — Stockový vektor
Infografika Stránka s mnoha prvky návrhu, jako je graf, glóbus, ikony, grafiky, map, dorty, lidské tvary a tak dále. ideální pro podnikání analisys rapresentation.
Infografika stránka — Stockový vektor
Infografika Premium a web věci hlavní kolekce: grafy, histogramy, šipky, graf, 3d Globus, ikony a mnoho souvisejících prvků návrhu.
Premium infografiky a web věci hlavní kolekce — Stockový vektor
Šablona návrhu Infographic papír značkami. nápad k zobrazování informací, hodnocení a statistiky s originální a moderní style.illustration design
Šablona pro grafický design s papírovými značkami. — Stockový vektor
Infographic týmové práce a debata s plochý. Mnoho prvků návrhu jsou zahrnuty: počítače, mobilní zařízení, kancelářské potřeby, tužky, hrnek na kávu, listy, dokumenty a tak dále
Infographic týmové práce a debata — Stockový vektor
Šablona pro grafický design s papírovými značkami. Nápad zobrazit informace, hodnocení a statistiky s orginálním a moderním stylem.
Šablona pro grafický design s papírovými značkami — Stockový vektor
Infographic šablon s papíru Číslovat obrazce pro klasifikace a hodnocení produktu.
Infographic šablon s papíru Číslovat obrazce — Stockový vektor

Informace o použití

Tento bezplatný vektorový obrázek "Extrémní sbírka 25 kvalitní infografiky zázemí." můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými právy na tisk a umožňuje vám používat stažené vektorové soubory pro zboží, další prodej produktů nebo bezplatnou distribuci.

Tento vektorový obrázek je možné zvětšit na libovolnou velikost. Můžete si jej zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4482x4000. Datum nahrání: 16. 10. 2013