Migrény a bolesti hlavy lidí - lékař zdůraznil — Stock fotografie

Migrény a bolesti hlavy lidí - lékař zdůraznil — Stock obrázek

Migrény a bolesti hlavy lidí - lékař zdůraznil. ženská sestra, lékař s migréna, přepracovaní a zdůraznil. zdravotník v laboratorní plášť na sobě stetoskop v nemocnici.

 — Fotografie od Maridav

Stejný model:

Doktor s bolestí hlavy, zdůraznil. zdravotní sestra, lékař s migréna, přepracovaní a zdůraznil. zdravotník v laboratorní plášť na sobě stetoskop izolovaných na bílém pozadí.
Doktor s bolestí hlavy, zdůraznil — Stock fotografie
Zdravotní sestra s hlavy stresu. zdravotní sestra, lékař s migréna, přepracovaní a zdůraznil. zdravotník v růžovém úboru na sobě stetoskop izolovaných na bílém pozadí.
Zdravotní sestra s bolestí hlavy a stresu — Stock fotografie
Unavené mladé ženské zdravotní sestra, lékař zívání v práci. mladá asijská Kavkazský žena model. studiové fotografie.
Unavený sestra zívnutí na pracovišti — Stock fotografie
Zdůraznit ženské sestry odborného lékaře s bolestí hlavy. portrét sestřička migréna bolest je přepracovaný s stresu v nemocnici zdravotní péče.
Zdůraznil sestra odborného lékaře s bolestí hlavy — Stock fotografie
Stress. Business woman stressed being too busy. Businesswoman in suit holding head drinking coffee creating more stress. Mixed race Asian Caucasian female isolated on white background.
Obchodní žena zdůraznil — Stock fotografie
Šéfkuchař hlavy a stresu v práci. žena Pekař, kuchař či kuchařka unavený, zdůraznil a přepracovaný stresu. closeup asijských Kavkazský žena izolovaných na bílém pozadí.
Šéfkuchař hlavy a stresu v práci — Stock fotografie
Zdůraznil žena s bolesti hlavy migréna stresu. Žena byla zdůrazněna a starosti s bolesti hlavy migréna. tabule koncept s mladými ženského modelu na tabuli černé pozadí. asijské čínské Kavkazská.
Zdůraznil žena s bolesti hlavy migréna stresu — Stock fotografie
Inženýr nebo architekt žena pracovník s bolesti hlavy migréna stres nosí žluté čepice. mladá žena smíšené rasy Kavkazský, asijské čínská profesionální izolovaných na bílém pozadí
Inženýr nebo architekt žena pracovník bolesti hlavy napětí — Stock fotografie
Akné spot pupínek přímé péče o pleť krásy dívka péče stisknutí na kožní problém tvář. žena s kůže vady při pohledu na zrcadlo, izolovaná, bílé pozadí. krásné mladé asijské kavkazské ženský model.
Akné spot pupínek - děvče péče o kůži a kožní problém — Stock fotografie
Stresu. obchodní žena frustrovaný a zdůraznil, tahání její vlasy. Funny Obrázek mladý bělošský asijské podnikatelka
Stres obchodní žena — Stock fotografie
Pláč nešťastný narušit zdravotní sestra lékař smutné a depresi, že stresové poruchy. izolované asijských žen kavkazského na bílém pozadí.
Lékař pláč depresi — Stock fotografie
Bolesti hlavy - migrény a stresu koncept s ženou s bolestivé bolesti hlavy masírovat chrámy pro cure bolest hlavy. multietnické kavkazské asijské ženy tabule rámcové obrázek.
Bolesti hlavy - migrény a stresu — Stock fotografie
Zmatená žena - lidé pocit zmatku a chaosu. nerozhodné, dezorientovaný a zmateně žena, zdůraznil s bolestí hlavy, než rozhodování. dívka 20s na tabuli pozadí. asijské Kavkazská
Zmatená žena - lidé pocit zmatku — Stock fotografie
Znuděný podnikatelé: žena, sedící u stolu zírala nudit nahoru. krásná mladá mnohonárodnostní asijské kavkazské businss žena izolovaných na bílém pozadí.
Znuděná podnikatelka — Stock fotografie
Stres - žena zdůraznil, s bolestí hlavy. Žena byla zdůrazněna a starosti s bolesti hlavy migréna. tabule koncept s mladými ženského modelu na tabuli černé pozadí. asijské čínský, kavkazská.
Stres - žena zdůraznil, s bolestí hlavy — Stock fotografie
Dehydratace žízeň koncept žena v death valley poušť. dívka unavený a dehydrovaný blízko k úpalu vlivem vysoké teploty a nedostatek vody.
Dehydratace žízeň koncept žena v death valley — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Migrény a bolesti hlavy lidí - lékař zdůraznil" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 5616x3744. Datum nahrání: 30. 7. 2013