Plážový míč — Stock fotografie

Plážový míč — Stock obrázek

Plážový míč izolovaných na bílém pozadí jako klasický symbol letní zábavy v bazénu nebo na oceán s nafukovací plastová koule červené modré bílé a žluté pruhy.

 — Fotografie od lightsource

Stejná série:

Volejbal izolovaných na bílém pozadí jako symbol sportovní a fitness tým naplňujícím hraje s kůže slouží volejbal a rally v konkurenci turnaje.
Volejbal, samostatný — Stock fotografie
Nejlepší letní aktivity koncept jako plážový míč na sobě Zlatá koruna jako symbol krále rodinnou zábavu a venkovní volném čase dovolená.
Nejlepší letní aktivity — Stock fotografie
Sportovní míč jako koule vyrobená s organizovanou skupinou sportovního vybavení, jako basketbal hokej golf fotbal bowling tenis badminton fotbal baseball šipky a box na bílém pozadí.
Sportovní ples — Stock fotografie
Mužské sportovní značka ikona a symbol nebo sportovní muži koncept jako skupina sportovní zařízení jako fotbal fotbal tenis ve tvaru jako ikonu představující člověka pohlaví aktivní životní styl.
Mužské sportovní koncept — Stock fotografie
Sportovní vnořit koncept mičudou fotbalové basketbal hokej puk baseball tenis golf ve tvaru vejce jako symbol zdraví a fitness prostřednictvím fyzické aktivity pro děti a mládež.
Sportovní hnízdo — Stock fotografie
Aktivní životní styl koncept a zábavy a her symbol ruky držící skupinu sportovní zařízení ve tvaru koule jako metafora zdravé fitness nabízí rekreační fyzické aktivity mládeže jako zábava.
Aktivní životní styl — Stock fotografie
Sportovní vybavení s fotbal basketbal baseball fotbal tenis a golf ball a badminton hokejový puk jako rekreaci a volný čas zábavné aktivity pro tým a individuální hraní.
Sportovní vybavení — Stock fotografie
Sportovní hvězda symbol se skupinou sportovní míče vybavení jako ikonu rekreační fitness úspěchu a cvičení s prázdnou bílou plochu.
Sportovní hvězda — Stock fotografie
Sportovní rám se sportovní vybavení od baketball boxu golf, bowling tenis badminton fotbal šipky lední hokej a baseballu jako fitness a zdraví hranice izolovaných na bílém pozadí.
Sportovní rám — Stock fotografie
Sportovní značka ikona a symbol nebo sportovní ženy koncept jako skupina sportovní zařízení jako fotbal volejbal tenis ve tvaru jako ikonu představující ženské pohlaví jako metafora pro fitness dívka a aktivní životní styl.
Mužské sportovní koncept — Stock fotografie
Rekreační sportovní a volnočasové vybavení na trávě s fotbalovým basketbalovým míčkem golfový fotbal tenis míč volejbal a badminton izolované na bílém pozadí s 3D ilustrační prvky..
Rekreační Sportovní Volnočasové Vybavení Trávě Fotbalovým Basketbalovým Míčkem Golfový Fotbal — Stock fotografie
Sport zdravé srdce jako lidské varhany z cvičení sportovní výstroj jako symbol pro aktivní životní styl izolované na bílém pozadí jako zdravotní zdraví a fitness symbol s 3d ilustrační prvky.
Sportovní zdravé srdce — Stock fotografie
Sportovní aktivity jako tvar lampy na bílém pozadí se sportovními zařízeními jako fotbalové fotbalové basketbalové zápasy golfového hřiště jako symbol tělesné zdatnosti a cvičení pro zdravý volnočinný životní styl.
Sportovní aktivita nápady — Stock fotografie
Sportovní vybavení a sportovní objekty s fotbalovým basketbalem baseballový fotbal tenis a golfový míček a badminton hokejový puk jako rekreační a volnočasové aktivity pro hraní zábavy s 3d ilustrační prvky.
Sportovní vybavení — Stock fotografie
Sportovní bezešvé vzor s tmavě modrým pozadím jako repeat opakování tapety design s basketbal hokej golf fotbal bowling tenis badminton fotbal baseball šipky a box zařízení.
Sportovní bezešvé vzor — Stock fotografie
Sportovní vybavení nákupní košík nákup v sport ukládá nohejbal fotbal baseball basketbal a golfový míček a badminton hokejový puk a volejbal jako koncepci rozpočtu činností.
Sportovní vybavení obchodů — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou fotografii "Plážový míč" můžete použít pro osobní a komerční účely v souladu se standardní nebo rozšířenou licencí. Standardní licence pokrývá většinu případů použití, včetně reklamy, návrhů uživatelského rozhraní a balení produktů, a umožňuje až 500 000 tištěných kopií. Rozšířená licence povoluje všechny případy použití v rámci standardní licence s neomezenými tiskovými právy a umožňuje vám používat stažené obrázky pro zboží, další prodej produktů nebo volnou distribuci.

Tuto fotografii si můžete koupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3012x3012. Datum nahrání: 8. 7. 2013