Radamel Falcao — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Radamel Falcao — Stock redakční fotografie

Radamel falcao (9) atletico na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v Barceloně, Španělsko.

 — Fotografie od natursports

Stejná série:

David Villa of FCB (7) in action at the Spanish League match between FC Barcelona and Osasuna, final score 5 - 1, on January 27, 2013, in Barcelona, Spain.
Fotbalové akce — Stock fotografie
David villa fcb v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Fotbalista David Villa — Stock fotografie
Dani alves (l) fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Dani Alves — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: lionel messi oslavuje gól v utkání španělské ligy mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Lionel messi oslavuje gól — Stock fotografie
Cesc Fabregas na španělský pohár zápas mezi Fc Barcelona a Real Madrid, konečné skóre 2-2, 25 ledna 2012, v Camp Nou, Barcelona, Španělsko.
Zraněný fotbalista — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: lionel messi v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Lionel Messi — Stock fotografie
Pedro rodriguez (l) fcb v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Fotbalová akce — Stock fotografie
Jeremy mathieu fcb (r) v akci na gamper přátelské utkání mezi fc barcelona a klubu fc leon, konečné skóre 6: 0, na srpen 18, 2014, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Jeremy Mathieu — Stock fotografie
Sergio busquets (l) a diego costa na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v Barceloně, Španělsko.
Busquets a diego costa — Stock fotografie
FC barcelona öppna dörrar träningspasset på miniestadi stadium, där 13,200 åskådare kom för att njuta av för barca sprickor. på bilden, messi ans neymar i aktion.
FC barcelona s procvičováním — Stock fotografie
Adriano correia fcb v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Adriano correia fcb — Stock fotografie
Lionel messi oslavuje gól v utkání španělské ligy mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Lionel messi oslavuje gól — Stock fotografie
Barcelona - 16. prosince: lionel messi v akci na španělské ligové utkání mezi fc barcelona a atletico de madrid, konečné skóre 4-1, 16 prosince 2012, v camp nou, barcelona, Španělsko.
Lionel Messi — Stock fotografie
Alexis Sanchez Fcb v akci na španělské ligy zápas mezi Fc Barcelona a Osasuna, konečné skóre 5-1, na 27 ledna 2013, v Barceloně, Španělsko.
Alexis Sanchez — Stock fotografie
Cristian tello (l) v akci na španělské ligy zápas mezi fc Barcelony a Malagy cf, konečné skóre 3: 0, na 26 ledna 2014, v Barceloně, Španělsko.
Cristian tello v akci — Stock fotografie
Leo Messi and other players celebrating a goal at the Spanish League match between FC Barcelona and Osasuna, final score 5 - 1, on January 27, 2013, in Barcelona, Spain.
Cíl oslava Leo Messi — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Radamel Falcao" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 2291x3107. Datum nahrání: 4. 4. 2013