Sabine liswicki bít forehand na útěku — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Sabine liswicki bít forehand na útěku — Stock redakční fotografie

Německé ženy profesionální tenisový hráč sabine liswicki bít Běh forehand během její první kolo utkání na otevřené tenisové chanionships sony v kinematografii parku na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013. liswicki prohrál o skóre 6-3,3-6,6-4

 — Fotografie od Wimbledon

Stejná série:

Laura robson z Velké Británie vítěz nad camila giorgi ve třech setech (6-2,4-6,6-3) v prvním kole sony open tenisový turnaj v kinematografii park, klíčové biscayne, florida na 20 března 2013 .teď ve čtvrtfinále Wimbledonu
Laura Robson — Stock fotografie
Upřímný a un-retušované shot sabine wisticki během on ztrácí první kolo utkání na sony open tenisové mistrovství na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.she je v současné době až do semifinále ve Wimbledonu
Portrét sabine listicki — Stock fotografie
Střední closeup Němka profesionální tenisový hráč sabine lisicky si forhend následuje-přes. snímek pořízeny během její první kolo zápas na sony open tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Forhend následuje-přes — Stock fotografie
Serena Williamsová chystá bekhend během rally s Naomi Osaka v jejich první nalezené shody nahoru na Miami Open tenisový turnaj na Floridě Brandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Paní Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2.
Serena Williamsová Chystá Bekhend Během Rally Naomi Osaka Jejich První — Stock fotografie
Naomi Osaka chystá zasáhnout dva levák v jejím prvním kole zápas proti Serena Williams v Miami Open tenisový turnaj na Floridě Crandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. MS Osaka vyhrál v setech 6-3,6-2.
Naomi Osaka Chystá Zasáhnout Dva Levák Jejím Prvním Kole Zápas — Stock fotografie
Sabine liswicki německé ženy profesionální tenista na podání během prvního kola zápasu, která ztratila ve třech stanovuje (6-3,3-6,6-4) na syna open tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida
Portrét ženského tenisu Pro — Stock fotografie
Victoria Azarenka Běloruska sloužící k Catherine Bellis v USA prvním kole zápas na Miami Open, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní vyhrál zápas 6-2.6-0.
Victoria Azarenka Běloruska Sloužící Catherine Bellis Usa Prvním Kole Zápas — Stock fotografie
Carla Suarez Navaro podávající Azarenkovou během jejich ženy semi finále v Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 2 2015 dubna. Paní Navaro vyhrál v setech 6-3 6-4
Služba dotáhnout do konce — Stock fotografie
Serena Williams návratu sloužit proti Naomi Osaka v jejich prvním kole zápas Miami Open tenisový turnaj na Floridě Crandon Park, Key Biscayne, na 21 března 2018. Paní Osaka vyhrál v rovné sada 6-3,6-2.
Serena Williams Návratu Sloužit Proti Naomi Osaka Jejich Prvním Kole — Stock fotografie
Sabine Lisická Němka profesionální tenista bít moc sloužit během její ztrácí první kolo utkání na syna otevřené tenisový turnaj na kinematografii parku tennis center na klíčové biscayne, florida
Energie sloužit — Stock fotografie
Serena Williams sloužící k Naomi Osaka v jejich pěst pochytali zápas na Miami Open tenisový turnaj na mflorida Crandon Park, Key Biscayne, na 21. March2018. Zápas v setech 6-3,6-2 vyhrála paní Osaka.
Serena Williams Sloužící Naomi Osaka Jejich Pěst Pochytali Zápas Miami — Stock fotografie
Japonský Kei Nikishori, který slouží Johnu Isnerovi ze Spojených států během dvoulůžkových a finských singlů v Miami Open tenis, Crandon Park Tennis Center, klíč Biscayne, Florida dne 2. dubna 2015. Pan Isner zvítězil v přímých sadách 6-4 6-3
Kei Nikoshori — Stock fotografie
Victoria Azarenka chystá zasáhnout návrat v jejím zápase proti Christine Bellis forehand na první den a první kolo Miami Masters, Crandon Park, Key Biscayne, Florida na 21 března 2018. Azarenková paní dřevo zápas 6-2,6-0.
Victoria Azarenka Chystá Zasáhnout Návrat Jejím Zápase Proti Christine Bellis — Stock fotografie
Sabine Lisická Němka profesionální tenista soustředí na přijímající sloužit během prvního kola zápasu, která ztratila ve třech nastaví na sony open tenisový turnaj na klíčové biscayne, florida na 20 března 2013.
Sabine Lisická příjem podání — Stock fotografie
Camila giorgi Itálie prohrál v prvním kole sony open tenisový turnaj na laura robson z Velké Británie na 20 března 2013, v kinematografii parku tennis center v klíčových biscayne, na Floridě. (6-2,4-6,6-3)
Camila, giorgi — Stock fotografie
John Isner se připravuje na zpáteční službu ve své čtvrtině s Kei Nikishori v Miami Open v Crandon parku tenisové centrum, Key Biscayne, Floridu 2. dubna 2015, pan Isner zvítězil v přímých sadách 6-4 6-3.
Návrat Prep služby — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Sabine liswicki bít forehand na útěku" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4928x3264. Datum nahrání: 22. 3. 2013