Tiz dynamické vyhraje reklamující závod — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Tiz dynamické vyhraje reklamující závod — Stock redakční fotografie

Inglewood, ca - Prosinec 15: žokej alex bisono a "tiz dynamické" (vedoucí koně) účtovat před soupeři vyhrát reklamující závod v hollywood park na dec 15, 2012 v inglewood, ca.

 — Fotografie od cquigley

Stejná série:

Arcadia, ca - březen 8: "es luna", pod žokej jonathan římské, soutěží v tvrdí závodu na historických santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 23: žokej alonso quinonez a warren casper bouře po vnějšku předjet joe talamo a římské šílení a vyhrál první závod v centru santa anita park na 23 únoru 2014 v arcadia, ca.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Arcadia, ca - březen 8: divoký (5), s joe talamo, vlákna konce jeho dívka v centru santa anita park na březen 8, 2014 v arcadia, ca.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - únor 16: žokej rafael bejarano pilotů "midnight štěstí" (šedý kůň) na své první vítězství v santa anita park na 16 únor 2013 v arcadia, ca.
Vítězství její první závod — Stock fotografie
Arcadia, ca - jan 17: pole plnokrevníka koně přestávky od brány v obětech závodu na historických santa anita park na 17 ledna 2013 v arcadia, ca.
Z brány — Stock fotografie
Rychlost závěrky rychlosti vykreslování ze dvou koní běží vyrovnané na cílovou čáru.
Dostih vyrovnané — Stock fotografie
Arcadia, Ca-9 ledna 2016: Žokej Santiago Gonzalez (kaštanová SZP) boduje se zvenčí na cestě k získání příspěvku závod na palubě "Velké pneumatiky" v Santa Anita závodní trať v Arcadia, Ca.
Surging Down the Homestretch — Stock fotografie
Saratoga springs - aug 31: žokej jose lezcano a "kid katge" nárůst dolů na vnější dokončit druhý ve velké bambu stakes v saratoga race course na 31 srpen 201
Se vnější — Stock fotografie
Saratoga Springs, Ny - Sept 4: Žokej Javier Castellano (růžová čepice) a královské Posse nárůst za konkurenty vyhrát The Evan lodník Stakes v Saratoga Race Course na 4 září 2015 v Saratoga Springs, Ny.
Vítězné sázky Evan Shipman v Saratoga — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 18: magsamelia (4) s Johnem velazquez, dokončení 2. v první dostih v saratoga race course na 18 července 2014 v saratoga springs, ny.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie
Saratoga springs, ny - jul 20: daňové balíček (žokej irad ortiz se) přestávky jeho dívka, vyhrál první závod v saratoga race course na 20 července 2014 v saratoga springs, ny.
Vyhrál svůj první závod — Stock fotografie
Arcadia, Ca-9 ledna 2016: Žokej Mario Gutierrez (zelené víčko) pilotuje "Si Denman Call" na své první vítězství v Santa Anita závodní trať v Arcadia, Ca.
Racing pro své první vítězství — Stock fotografie
Arcadia, CA - 16.února: žokejové odbočíte a hlavou dolů na homestretch ve třetí závod v Santa Anita Park na 16.února 2013 v Arcadia, cca konečný vítěz je Kevin krigger (mimo) a "střední a východní Evropy je rok".
Závodní kolem zatáčky — Stock fotografie
Ozone park, ny - apr 6: žokej joel rosario piloti 3-letá klisna úzké otvory (2) k vítězství v gazela sázky na akvadukt park 6. dubna 2012 v Salt Lake City, ny.
Zavřít poklopy wins gazela sázky — Stock fotografie
Arcadia, Ca - 6 února 2016: Žokeji Mike Smith (modrý uzávěr), Mario Gutierrez (fialový uzávěr) a Birgi Prat (oranžová/zlato SZP) závod v The San Antonio Stakes v Santa Anita Park v Arcadia, Ca. Eventual vítězem je Birgi Prat na palubě "Hoppertunity".
Šíje a krku dolů startovní čáry — Stock fotografie
Ozone park, ny - apr 6: žokej javier castellano piloti 3-letý "si hmgchkg lístek" (1) na druhý místo skončit v příspěvku závod na akvadukt park 6. dubna 2012 v Salt Lake City, ny.
Bouřící se startovní čáry — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Tiz dynamické vyhraje reklamující závod" můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 4371x2406. Datum nahrání: 17. 12. 2012